Știți care sunt semnele care arată întoarcerea lui Iisus?

În cadrul slujbei „Noaptea sufletului”, de miercuri, la Templul lui Solomon, episcopul Adilson Silva a vorbit despre primul semn, avertizând pe toată lumea despre problemele cu care ne confruntăm astăzi.

Când se vorbește despre semnele întoarcerii Domnului Iisus, este obișnuit ca mulți oameni să adauge subiectul catastrofelor, schimbărilor în natură, războaie, foamete, printre altele.

Toate aceste gânduri sunt corecte, ele preced de fapt venirea Domnului Iisus, dar există un semn pe care puțini îl comentează și este asociat cu comportamentul uman.

„Astăzi vreau să vorbesc despre un semn care arată că lumea este aproape de sfârșit, care este schimbarea care are loc în comportamentul uman, aceasta este și o profeție, și se accentuează în această ultimă generație. Problemele au existat întotdeauna, dar în ultimii 40 de ani comportamentul multora s-a schimbat în rău”, a explicat episcopul Adilson.

Apostolul Pavel a vorbit despre aceasta în cartea 2 Timotei 3:1.

Ce urmeaza:
Cu această ocazie, Episcopul a explicat despre textul apostolului Pavel, când spune despre cum ar fi comportamentul uman în ultimele zile și chiar i-a determinat pe cei prezenți să reflecteze dacă aceste acțiuni se întâmplă astăzi.

„În zilele din urmă vor veni vremuri primejdioase, adică Pavel vorbea despre un timp viitor, zilele din urmă; dacă auzi că ceva este în ultimele sale zile înțelegi că termenul limită se termina, mai este puțin timp. Dar ce înseamnă vremuri primejdioase? Sunt vremuri grele, se referea la dificultate și la cât de greu ar fi să trăiești pe acest pământ, și asta vedem…”, a subliniat el.

Și a întrebat:
„Știi ce face să trăiești greu în această lume? Este tocmai conviețuirea cu ființa umană, cu oamenii, mai ales cei care nu se tem de Dumnezeu. Trăim zile grele. Apostolul descrie caracteristicile omenirii și cum ar fi ființele umane în această perioadă”, a spus el.

Vedeți aceste caracteristici:
oamenii vor fi iubitori de sine
lacomi
lăudăroși
mândri
blasfematori
neascultători de părinți
nemulțumitori
fără sfințenie
fără afecțiune naturală
călcători de pace
acuzatori falși
lipsiți de autocontrol
feroce
disprețuitori ai celor buni
Trădători
Impulsivi
Îngâmfați
iubitori de plăceri mai mult decât iubitori de Dumnezeu
Având o formă de evlavie dar negându-i puterea

Concluzie:
„Îndrumarea pe care ne-o dă Pavel este să stăm departe de acest tip de persoană. Cu alte cuvinte, dacă vrem Mântuirea, trebuie să ne punem într-un ”balon”, ca să trăim izolați de duhul acestei lumi”, a concluzionat Episcopul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *