Trezire

La sfârşitul săptămânii trecute grupul de evanghelizare al sediului regional din Cruz de Pau (Portugalia) a ieşit pe străzi cu mai mult de 60 de oameni şi s-au dus spre Piaţa Centrală unde au distribuit ziare de la biserică şi o scrisoare specială în care se vorbea despre Iisus Hristos.

Multe persoane au cerut rugăciuni în plină stradă. Dintre ei, un bărbat i-a spus unei lucrătoare că vrea să vorbească cu cineva dar doar dacă acel cineva este preot. Aşa a şi fost…ea l-a dus la părintele Francisco Slilva, responsabilul zonal cu lucrarea evanghelică a CdAS. El l-a întrebat be bărbat ce doreşte cel mai mult de la viaţă, iar acesta a răspuns: fericire. El spunea că nu a fost niciodată fericit şi că vrea ca începând din acel moment să se schimbe. Părintele a afirmat că doar cu Dumnezeu se poate obţine această fericire mult dorită  şi chiar în acea clipă, bărbatul a decis să facă un compromis de a-L urma pe Iisus Hristos.

A fost un sfârşit de săptămână foarte util pentru că duminică, după această acţiune de evanghelizare, au venit multe persoane pentru prima dată la biserică şi au primit atenţie, rugăciuni şi orientări.

CdAE Cruz de Pau
Rua da Cordoaria nº42
În faţa Pieţei Centrale

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *