Uleiul din psalmul 23

Ungerea a mii de persoane din jurul lumii. Bisericile CdA în diferite continente i-au primit pe cei care caută ungerea lui Dumnezeu şi o dăruire totală pentru El.

Uleiul din Psalmul 23 , uleiul de măsline sfinţit în Israel de CdA este furnizat gratuit celor fideli. Prin multă credinţă, rugăciuni şi siguranţa în ce nu se vede, vindecări se întâmplă în fiecare zi. Prin folosirea uleiului, prin dăruirea adevărată pentru Dumnezeu şi prin rugăciunile constante, mii de persoane sunt vindecate fizic, psihologic şi spiritual.
Pe data de 13 mai, în bisericile CdA din diverse ţări, cine a participat la slujbele de credinţă a luat acasă uleiul sfânt şi siguranţa de a căuta în Dumnezeu împlinirile promisiunilor Sale. Pentru că, aşa cum a spus părintele Walter de Sant’Ana din Uganda, mii de persoane deja cunosc Psalmul 23 dar trăiesc o viaţă înşelată şi trec prin lipsuri în toate sensurile. ‘’Dacă Dumnezeu este păstorul dvs, atunci cum dvs duceţi lipsă de tot?’’
În Asia, cel mai mare şi mai populat continent de pe planetă, binecuvântările nu au fost puţine. În Manila, capitala statului Filipine(foto), episcopul Wladimir Nunes a distribuit uleiul şi i-a orientat spiritual pe cei care erau la sediul local al CdA. Mulţi au mărturisit vindecări pe loc. În Hong Kong, grupul de evanghelizare al CdA i-a invitat pe cei fideli şi pe cei care nu au frecventat pentru a primi uleiul şi pentru a înţelege mai bine comuniunea cu Tatăl. Mărturisirile au fost nenumărate.

Africa nu a rămas în urmă. În Kampala, Uganda, părintele Walter de asemenea a explicat că secretul nu este doar în folosirea uleiului, dar în împlinirea promisiunilor. Un bărbat care a ajuns la CdA sprijinit în cârje a fost la altar să dea mărturisire despre vindecarea sa şi nu a mai fost nevoie să folosească cârjele. O femeie cu imposibilitate de a respira pe nas din naştere, a simţit pentru prima dată aerul intrând în nările ei normal. Scaune suplimentare au fost puse pentru cei prezenţi. În Madagascar, toate bisericile au primit uleiul şi binecuvântări, pe lângă orientarea episcopului Antonio Lobato, responsabil de lucrarea evanghelistică din ţară. Sediul CdA din Andraharo a fost mic pentru atâtea persoane.
Botsuana este alt stat african în care binecuvântările au fost multe. Mai mult de 2 mii de persoane au umplut Cenaclul în Gaborone (foto). Lucrarea CdA în această ţară capătă mai multă valoare, deoarece este al doilea din lume mai afectat de virusul HIV,cu 25% din popolaţie infectată.Baboloki, o tânâră, a mărturisit că este eliberrată de viciu şi de trafic de droguri, pe care l-a început când avea doar 12 ani şi azi este la universitate.
Zambia a fost focarul unei mari evanghelizări pe străzi şi a mijloacelor de comunicaţie şi mulţi au participat la CdA din acea ţară din Africa. Zambianul Michael Zulu a povestit tuturor vindecare sa: alcoolic până în punctul de a-şi pierde serviciul şi suferind de tremurări ale mâinilor, azi este un muncitor de valoare a cărui viaţă este condusă de Dumnezeu. În Namibia , membrii CdA au participat la marele eveniment cu distribuirea uleiului în Windhoek, aducându-i de asemenea pe cei din familie şi pe prieteni, pe lângă faptul că i-au chemat pe cei care erau pe străzi. Printr-o puternică campanie prin mass-media, bisericile au fost aglomerate de persoane care au strigat la Dumnezeu pentru vieţile lor fiind orientaţi de părintele Jorge Vizerra, responsabil de evanghelizarea locală.
În Oceania, Australia a realizat o intensă lucrare în Sidney, centrul CdA care a primit persoane din toată regiunea metropolitană (foto). Cuplul Natalie şi Gabriel Lopez, care aproape s-au despărţit din cauza crizelor constante şi a sindromului de panică pe care îl avea femeia, a început să primească consiliere de la preot şi să urmeze cu fermitate seriile de rugăciuni, inclusiv Focul Sfânt. Azi, ambii sunt fericiţi şi fără boli. Multe alte persoane au experimentat puterea lui Dumnezeu duminică.
În America nu a fost diferit. În Trinidad Tobago, ţară insulară caraibeană, aproape de Venezuela, preoţii au primit mii de persoane în capitala Port of Spain. Frecventatorii şi cei care au intrat la biserică pentru prima dată au primit ungerea divină şi şi-au oferit vieţile pentru Iisus.

Mergând mai sus pe harta lumii, în Statele Unite de asemenea a fost o zi foarte specială pentru cei care au fost la CdA şi au participat la distrubuirea Uleiului din Psalmul 23. Statele Maryland, Virginia, Florida (foto), Massachusetts, Rhode Island, Georgia şi chiar capitala Washington au primit mii de nord-americani şi imigranţi care au ascultat slujbele în engleză, spaniolă şi portugheză şi au primit uleiul.

Din multe biserici din diferite ţări, mulţi au putut (şi mulţi încă pot şi vor putea) să iasă cu siguranţa unei noi vieţi în Dumnezeu, aşa cum atestă Psalmul 23 în versetele finale: ‘’Tu îmi întinzi masa în faţa protivnicilor mei; îmi ungi capul cu untdelemn şi paharul meu este plin de dă peste el. Da, fericirea şi îndurarea mă vor însoţi în toate zilele vieţii mele, şi voi locui în Casa Domnului până la sfârşitul zilelor mele.’’

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *