Vrei să fii puternic? Atunci, practică acest lucru

Dacă dorești să ai mai multă energie fizică și cauți ajutor de la profesioniști, aceștia îți vor explica că va trebui să faci mișcare.

Cu toate acestea, acest fapt este curios. Pentru că, dacă persoana se simte slabă, ultimul lucru pe care și-l dorește este să pună greutate pe corp. Dar, tocmai efortul face corpul ei să se dezvolte.

„Nu este diferit în alte domenii ale vieții. Dacă vrei să fii puternic din toate punctele de vedere, trebuie să treci prin anumite presiuni și lupte, care vor dezvolta această forță în tine. Nu există altă cale de a deveni o persoană puternică, decât prin trecerea prin lupte ”, a explicat episcopul Renato Cardoso, în cadrul emisiuni„ Inteligență și credință”

Ființa umană caută facilități

Cu toate acestea, oamenii tind să fugă de dificultăți. La fel cum alegem facilități pentru a ne salva corpul de efort, există și cei care evită situațiile care necesită depășire personală.

„Înțelege: sunt lucruri prin care trebuie să treci pentru a fi mai puternic. Dacă fugi de ele, vei rămâne slab ”, a subliniat Episcopul.

El a adăugat, de asemenea, că a trece prin obstacole nu înseamnă „a rezista la o problemă”, ci mai degrabă a o confrunta cu inteligență. Adică, trebuie să înveți din experiența pe care trebuie să o înfrunți. Deci, nu este doar să treci prin probleme, ci să ieși din ele și să devii o persoană mai bună.

„Poate că traversezi o situație financiară foarte dificilă. Dar dacă profiți de ea, îți vei schimba obiceiurile financiare. De exemplu, dacă nu mai folosești cardul de credit, nu mai cumperi din impulsivitate. Toate acestea pot fi o mare oportunitate pentru tine de a schimba lucrurile din punct de vedere financiar ”, a spus Episcopul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *