Care este cunoașterea mai importantă, mai utilă, pe care o poate avea ființa umană?

La slujba de duminică, 06 Iunie, Parintele Lucian a vorbit despre acest subiect: Duhul Cunoașterii.

”Ci cel ce se fălește să se fălească cu aceasta: că înțelege și că mă cunoaște, că eu sunt DOMNUL, care lucrez cu bunătate iubitoare, care fac judecată și dreptate pe pământ…” Ieremia 9:24

Părintele a explicat că cea mai mare lucrare a Duhului Sfânt este să ni-L dezvăluie pe Domnul Iisus: ”Tatăl dă Duhul Său numai celor cărora le este sete să-L cunoască pe Fiul Său. Și așa s-a întâmplat în timp ce Iisus a fost aici pe pamant, cu grecii, care au vrut să ÎL cunoască, pentru că auzisera vorbind mult despre El. Dar ei nu au vrut să ÎL cunoască pentru a primi ceva, căutând un beneficiu, ci să li se reveleze Domnul Iisus Însuși”

De asemenea cel mai mare beneficiu al juruinței lui Iacov nu a fost prosperitatea care i-a venit datorită zeciuielii. Cel mai mare beneficiu a fost asumarea Domnului ca Dumnezeul lui. Iacov avea informații despre Dumnezeu de la tatăl și bunicul său, dar nu ÎL cunoștea personal. Aceea juruință a făcut să sosească timpul ca Dumnezeu să Se reveleze și să fie glorificat în viața lui Iacov.

Dacă doriți să ÎL cunoașteți pe Dumnezeu, să aveți o întâlnirea personală cu El, participați de la Sfintele Liturghii de Duminică la orice Locaș al Duhului Sfânt din țara.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *