CEA MAI MARE SLUJBĂ DE DEZLEGARE DE VICII ÎN ZONA TRANSILVANIEI

Pe date de 28 Februarie 2020 s-a realizat cea mai mare slujbă de dezlegare de vicii în Zona Transilvaniei, la Locașul Duhului Sfânt din inima Transilvaniei- Cluj-Napoca.


Pr. Alin, de la Catedrala Credinței, responsabil de Slujba împotriva viciilor, a venit de la București pentru a realiza această slujbă specială.

Unul dintre participanți a fost un băiat de 20 de ani, care de la vârsta de 12 ani s-a învăluit cu lumea alcoolului, și a țigărilor, după care a urmat și dependența de droguri. Nu suporta să stea fără țigări, băuturi, tot timpul simțea nevoia să le consume. De asemenea, a mărturisit că, într-o zi nu a avut bani ca să-și cumpere băutură, dar setea a fost atât de mare, încât a băut o sticlă de spirt sanitar pe care a găsit-o acasă.

Acest băiat a venit la această slujbă încărcat de tristețe, cu lacrimi în ochi, pentru că nu mai suporta situația în care era. După ce a primit rugăciunea de dezlegare de vicii, a simțit repulsie față de țigări și băutură, a fost eliberat în totalitate, s-a simțit liniștit, ușurat și chiar a început să zâmbească.

De asemenea, alții care erau dominați de un viciu, au mărturisit pe loc că nu mai suportau să tragă din țigară. Alte persoane au fost eliberate de dureri, tristețe profundă, gânduri negative etc.

Toți cei prezenți au plecat binecuvântați, cu pace, liniște interioară și mai presus de toate, cu prezența lui Dumnezeu în interiorul lor. Faptul că au văzut semne ale manifestării puterii lui Dumnezeu, îi vor face să se reîntoarcă la Locașul Duhului Sfânt, ca viața lor să fie deplină.

Vedeți pozele de la această zi:

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *