Voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt nu-i disprețuiesc pe cei nevoiași, ci îi ajută

Pe data de 20 Februarie 2020, voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt au pregătit cu multă iubire pungi cu alimente de bază și haine pentru a le oferi persoanelor care au o situație financiară mai dificilă.

Voluntarii au căutat și au invitat persoane care să beneficieze de acestea. Peste 25 de persoane au fost prezente, care, pe lângă punga cu alimente și îmbrăcăminte, au primit un cuvânt de încurajare, de întărire, de credință, un sfat bun, și o rugăciune.

Cei prezenți s-au bucurat foarte mult, unii chiar au menționat, că în acea zi vor pregăti o mâncare mai deosebită pentru copiii lor. Sunt puține cei care se gândesc la semenul lor, majoritatea persoanelor disprețuindu-i din cauza condițiilor în care trăiesc.

Dar, voluntarii Locașului Duhului Sfânt nu se uită la condiția unei om, ei nu fac diferență între oameni, ci îi ajută cu toată dăruirea și iubirea pe cei care sunt în suferință.

Ajutorul fizic, alimentele, într-o zi se termină. Ajută, dar nu rezolvă situația oamenilor nevoiași. Dar ajutorul spiritual, un cuvânt pozitiv, de credință va rămâne în mintea lor și îi poate impulsiona să lupte pentru transformarea vieții lor.

Vedeți pozele de la această zi:

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *