Cum ÎL vei vedea pe Dumnezeu după moarte?

Duminică 29 la Sfânta Liturghie realizată la Catedrala Credinței, părintele Lucian, a abordat un subiect important care ne conduce la reflectare asupra conduitei noastre de zi cu zi.

“Fiindcă noi toți trebuie să ne arătăm înaintea scaunului de judecată al lui Cristos, pentru ca fiecare să primească cele făcute în trup, conform cu ce a practicat, fie bine, fie rău.” 2 Corinteni 5:10

”Pentru că fiecare dintre noi să poată vedea slava lui Dumnezeu și să-L privească ca mântuit, trebuie să începem această călătorie aici pe pământ, în acest corp pământesc, și este o călătorie dificilă care necesită sacrificii în fiecare zi din viața noastră. Sacrificiu al dorințelor și voințelor noastre. Trebuie să ne dorim cerul în fiecare zi, să ne întoarcem gândurile noastre către El, să medităm la Cuvântul Său, să ne rugăm cât mai des posibil pe zi, întorcând celălalt obraz, iertând, iubindu-i pe ceilalți, având ochi buni, umblând în sfințenie, în fine, sacrificiu: Și vor vedea fața lui; și numele lui va fi pe frunțile lor.(Apocalipsa 22:4)” A spus parintele.

După, părintele a mai continuat să explice despre cine poate merge pe această cale? ”Doar cei care însetează să-L vadă pe Dumnezeu și să contemple fața Lui!
În caz contrar, oricine nu este dispus să plătească acest preț, care este renunțarea, va urma o cale mai ușoară, o evanghelie care nu îi cere prea mult, și care să fie mai maleabilă, plăcută, care nu vă ofensează dorințele și voințele, fiind în biserică dar trăind în păcat.

Iisus a zis: “Eu sunt calea și adevărul și viața…” Ioan 14:6, dar diavolul a spus: eu sunt scurtătura, minciuna și moartea.”

Alegerea va fi întotdeauna a noastră, să mergem pe drumul cel bun sau greșit, știind că fiecare cale ne duce într-un loc și nu ne putem plânge. Dacă mergem pe o cale greșită putem să ne schimbăm, să ne întoarcem și să ne punem pe calea cea bună, pentru că în orice moment Îl vom vedea pe Dumnezeu față în față.” a finalizat parintele Lucian.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *