Puterea cuvântului

Pe data de 05 septembrie, s-a realizat ca în fiecare duminică, o slujbă specială. Cei prezenți au primit rugăciuni, au primit o sticlă cu apă din răul Iordan, dar lucrul cel mai important a fost Cuvântul, predica ce întărește și învață pe cei care au sete de a fi pe placul lui Dumnezeu, de aceea părintele Lucian a separat un moment doar pentru investi în această arie: Mântuire.

“Căci cuvântul crucii pentru cei ce pier este o nebunie, dar pentru noi care suntem mântuiți este puterea lui Dumnezeu.” 1 Corinteni 1:18

”Când vorbim despre cuvântul crucii vorbim despre sacrificiul pe care fiecare dintre noi trebuie să îl facă pentru mântuirea sufletelor noastre și doar cei care au viziunea vieții veșnice sunt dispuși să-și ia crucea și să-L urmeze pe Domnul Iisus, deoarece această atitudine implică o renunțare extremă la voința noastră pentru a face voia lui Dumnezeu.” a început să explice parintele.

”Necredincioșii nu înțeleg și nu vor să înțeleagă cuvântul crucii, pentru că, pentru ei este o nebunie, nu vor să-și sacrifice propriile pofte. Există o putere extraordinară în cuvântul crucii, pentru că odată practicat aduce rezultate în viața celor care cred.
Cuvântul crucii aduce vindecare, eliberare, transformare, prosperitate și mai presus de toate mântuire.
Oricine crede în cuvântul crucii este dispus să sacrifice totul al său pentru totul de la Dumnezeu.”

Părintele Lucian a mai continuat să explice puterea cuvântului prin exemple clare din biblie: ”Prin jertfa Domnului Iisus făcută pe crucea Calvarului toate zidurile care despărțeau omul de Dumnezeu au căzut la pământ.
Zidurile Ierihonului au căzut numai atunci când poporul a ascultat de CUVÂNT, din punct de vedere omenesc, strigătele și trâmbițele nu dărâmă zidurile, asediul unui oraș timp de șapte zile, ca o tactică de război era inutil (pentru asediul unui oraș este nevoie uneori de ani pentru a fi eficient)
Dar prin CREDINȚĂ, zidurile Ierihonului au căzut, după ce au fost înconjurate șapte zile. (Evrei 11:30)

”Credința face ca un act mic să aibă un impact mare, credința poate schimba în câteva zile ceea ce nu a fost posibil de ani de zile. Principala caracteristică a credinței este ASCULTAREA DE DIRECȚIA LUI DUMNEZEU, indiferent dacă are sens sau nu” A finalizat părintele.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

anapoloca Răspunde 7 septembrie 2021 la 16:46

Mulți nu înțeleg importanța care o are CREDINȚA și de multe ori fac, confuzie între credință și religie.Credința, este atunci cînd crezi și te încrezi în Cuvîntul lui Dumnezeu punînd în practică ceea ce Dumnezeu spune.Însuși Dumnezeu a spus:,,Credința fără fapte este moartă”. atunci nu este suficient să citim din Cuvîntul lui Dumnezeu ci trebuie să facem ce spune EL.Cuvîntul lui Dumnezeu are putere.Am văzut ce s-a întîmplat cu Zidurile din Ierihon cînd poporul lui Dumnezeu a dat ascultare Cuvîntului LUI și au pus în practică ceea ce Dumnezeu le-a spus;s-au dărîmat.Cine ,chiar în zilele noastre, dacă ar fi fost pus să facă o provocare cu Dumnezeu ar face-o fără nici un pic de îndoială (înafară de cei născuți din Dumnezeu).Pentru oricine din lume provocările credinței sunt considerate nebunii,așa că principala caracteristică a credinței este Ascultarea de Direcția Lui Dumnezeu.