”Ce vrei să fac pentru tine?”

Biblia descrie că un orb a venit în întâmpinarea lui Iisus și El i-a spus: „Ce vrei să fac pentru tine?” iar orbul a zis: „Învățătorule, să am vedere”. Atunci Iisus i-a spus: „Du-te, credința ta te-a mântuit”. (Marcu 10.51-52). Imaginați-vă pe Domnul întrebând o persoană ce vrea. El este gata să răspundă nevoilor slujitorilor Săi, dar aceștia trebuie, de asemenea, să-L întrebe pe Dumnezeu care este voia Sa și cum trebuie să acționeze pentru a o pune în practică.

Dumnezeu vrea ca slujitorii Săi să-și facă partea. Leul este considerat rege al junglei, deoarece este acel animal care acționează și nu se teme să facă ceea ce trebuie făcut. Dacă leul vrea să vâneze un animal, acesta merge după el. La fel, El vrea ca slujitorii Săi să facă la fel.

Este necesar să înțelegem că Dumnezeu permite ca luptele și dificultățile să apară, astfel încât persoana să țipe după ajutorul Său și să se apropie de El.

Deci, El se pune la dispoziția personei și, astfel, o salvează. La urma urmei, dacă oamenii nu ar avea probleme, nu ar manifesta credința și nu ar cunoaște slava lui Dumnezeu.

Așadar, pune fața pe pământ, vorbește cu Dumnezeu, cheamă Numele Său Sfânt și cere ajutorul Lui. Atunci El te va vizita și îți va satisface nevoile. Nu privi înapoi sau la alții, uită-te doar la Dumnezeu. El este cel care te poate ajuta.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *