Diferența între a lupta fără, cu sau împotriva lui Dumnezeu

La slujba de duminică 11 Iulie celor prezenți au putut înțelege ce înseamnă a lupta fără, cu sau împotriva Lui Dumnezeu.

”Și, iată, eu sunt cu tine… fiindcă nu te voi părăsi, până ce nu voi fi făcut lucrul despre care ți-am vorbit.” Geneza 28:15

”În aceste cuvinte ale lui Dumnezeu către Iacov, vedem că Dumnezeu nu a renunțat niciodată la el, în ciuda poticnirilor sale, toate luptele lui Iacov, anxietățile sale, au fost pentru că a făcut lucrurile în felul său, Întârzieri, pierderi, conflicte… Pentru REZISTENȚĂ și INSISTENȚĂ în a face în felul lui” a început sa explice parintele Lucian

”Dumnezeu nu a renunțat la el, ci a putut să-și împlinească Cuvântul în el doar atunci când s-a supus lui. Dacă ești aici astăzi, este pentru că Dumnezeu nu a renunțat la tine. El nu te-a părăsit. Dar a fi în biserică nu înseamnă a fi supus lui Dumnezeu, mulți au luptat Împotriva lui Dumnezeu, nu Împreună cu Dumnezeu. Se opun la ceea ce spune El și insistă asupra a ceea ce ei cred că este corect, de aceea, viața lor este cu întârzieri, pierderi și conflicte” a continuat părintele.

Persoanele ascultă Cuvântul de ani de zile, dar opun rezistență, se îndoiesc și insistă asupra a ceea ce nu funcționează. Nu mai lupta ÎMPOTRIVA lui Dumnezeu și vei începe să lupți CU Dumnezeu.

Cei care luptă FĂRĂ Dumnezeu sunt cei care au încredere în propriul braț (Esau)
Cei care luptă Împotriva lui Dumnezeu sunt cei care se împotrivesc Lui (Iacov)
Cei care luptă CU Dumnezeu sunt cei care se aliază cu El (Israel)

”A lupta cu Dumnezeu înseamnă a-L avea alături, a lăsa voia Sa sa domine, a te supune Lui. El a promis că nu te va părăsi. El va merge cu tine până la capăt! Trebuie să-ți propui și tu să mergi cu El până la sfârșit.” a încheiat parintele Lucian

Sunt unii care luptă FĂRĂ Dumnezeu , sunt unii care luptă CU Dumnezeu și sunt alții care luptă ÎMPOTRIVA lui Dumnezeu, în ce categoria te încadrezi?

Dacă vrei să afli cum să lupți împreună cu Dumnezeu pentru a învinge, participă la slujbele de duminică la Catedrala Credinței de pe Șos. Fundeni nr 11, sector 2, București sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de tine.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *