Donaţie în Ferentari

Pe data de 20 Noiembrie, grupa de voluntari „Inima de Aur” a asociaţiei „Centrul de Ajutor Universal”, a organizat o donaţie de alimente pentru persoane cu dificultăţi de trai.  Scopul nostru a fost sprijinirea copiiilor ce provin din familii nevoiaşe. Iată aşadar, încă odată am reuşit să spunem stop suferinţei. Totul a fost organizat cu mare atenţie, dedicaţie şi iubire.

Persoanele ajutorate au fost selectate cu grijă în urma unui sondaj ce a fost realizat asupra condiţiilor de trai existente. Astfel s-au distribuit timp de o oră sute de litrii de lapte. Împreună cu laptele, fiecare persoană a primit câte trei pâini. Părintele Lucian, responsabilul Biserici Universale şi inclusiv al lucrării sociale realizate, a rostit câteva cuvinte celor prezenţi şi i-a învăţat despre importanţa de a căuta ajutorul Lui Dumnezeu.

Dânsul a explicat că este foarte clar că donaţia făcută nu le va schimba viaţa ci doar le aduce un mic motiv de zâmbet, lucru care pentru mulţi înseamnă enorm. Cei prezenţi au primit o binecuvântare din partea părintelui şi au fost sfătuiţi să participe la slujbele Bisericii Universale cu toată credinţa în Bunul Dumnezeu. Fiecare aliment donat a fost sfinţit printr-o rugăciune realizată de preot.

Rămâne acum ca ei să-şi deschidă inima faţă de Dumnezeu pentru ca El să le transforme vieţile în totalitate. În această zi au primit mai mult decât alimente…au primit speranţă, rugăciuni şi binecuvântări, lucru care a fost reflectat pe feţele lor ce erau pline de bucurie la plecarea spre casă.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *