În România, Episcopul Macedo învață despre importanța Cuvântului lui Dumnezeu

Miercuri 22 septembrie a fost o zi ce a rămas marcată in istoria Locașului Duhului Sfânt din România.
Domnul Episcop Edir Macedo, fondatorul Locașului Duhului Sfânt prezent în mai mult de 130 de țari, a realizat o slujbă pentru cei prezenți.

Episcopul a început întâlnirea clarificând importanța Bibliei pentru creșterea spirituală.

„În ziua în care vei înțelege acest Cuvânt, viața ta se va schimba în interior și în exterior. Îți schimbă gândirea, inima, ființa, viața și te face fericit. Este Cuvântul lui Dumnezeu. Acest Cuvânt este o lampă pentru picioarele noastre, o lumină pentru căile noastre. Dumnezeu a rostit următoarele cuvinte: „Cuvântul care iese din gura Mea nu se va întoarce la Mine gol, ci va face ceea ce îmi place” (Isaia 55:11). Ați văzut lumea plecându-se în fața pandemiei și cei mai mari oameni de știință din lume nu se înțeleg, fiecare spune ceva. Dar Cuvântul lui Dumnezeu nu lasă pe nimeni să se îndoiască, îți oferă certitudine, convingere, despre ceea ce ar trebui să faci și ce nu ar trebui să faci „, a instruit el.

Puterea Cuvântului lui Dumnezeu

Dânsul a adăugat că o persoană este formată din trup, suflet și spirit. Și că spiritul ei este partea intelectului. Prin urmare, Dumnezeu, fiind Duh, comunică cu noi prin mintea noastră.

„Dumnezeu este inteligent. El este înțelepciune, cunoaștere. Iar Duhul lui Dumnezeu vrea să vorbească cu inteligența voastră, astfel încât să înțelegeți și să știți care este voința Lui pentru viața voastră ”, a spus dânsul.

De aceea Cuvântul lui Dumnezeu are puterea de a scoate o persoană din depresie, spre exemplu. Pentru că acționează în centrul de control al ființei, care este mintea.

Apoi Episcopul a făcut o rugăciune pentru cei prezenți. Vedeți complet această întâlnire în link-ul de mai jos:

https://web.facebook.com/BispoMacedo/videos/1212469679180967

Cu siguranță multe persoane au fost mântuite în această zi atât de binecuvântată.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Eugenia Mocanescu Răspunde 29 septembrie 2021 la 11:19

Doamne ajuta tuturor