Misiunea umanitară a Locașului Duhului Sfânt nu se oprește

Locașul Duhului Sfânt a realizat încă o donație pentru un cămin de bătrâni cu dizabilități. Voluntarii Locașului au pregătit peste 100 de kg de alimente și haine noi, care vor satisface pentru un timp nevoile acelor vârstnici.

„90% dintre bătrânii adăpostiți la noi, sunt în scaun de rotile, și mulți dintre ei, nu numai că au probleme de dizabilitate, dar și sociale foarte grave, iar noi fiind o asociație non-profit, ne este foarte greu. Dar Dumnezeu ne ajută, când suntem într-o situație dificilă, mereu trimite pe cineva cu o donație, un ajutor, așa cum ați venit și dvs.”, declară dna Rozalia, președintele Asociației Maghiare a Handicapaților Motorii, în cadrul căreia funcționează căminul pentru vârstnici.
„Ajutorul primit de la dumneavoastră ne va ajuta foarte mult, pentru că eu nu sunt obișnuită ca să primesc”, a concluzionat dna Rozalia.

Voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt nu obosesc niciodată. Chiar și în situațiile dificile, nu uită de misiunea lor de a-i ajuta pe cei care, cu adevărat au nevoie.


Dacă dvs. doriți să ajutați pe cei care au nevoie puteți să o faceți apăsând pe link-ul de mai jos:

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *