Episcopul Edir Macedo învinge Covid-19 și primește externarea în Sao Paulo

Fondatorul și liderul Locașului Duhului Sfânt a fost internat luni (08 iunie), la spitalul Moriah, s-a tratat cu cloroquine și este recuperat în totalitate.

Locașul Duhului Sfânt informează că Episcopul Edir Macedo, de 75 de ani, a fost unul din cei infectați cu noul coronavirus și a contractat Covid-19. Internat la spitalul Moriah, în Sao Paolo, luni pe data de 08 iunie, liderul Locașului Duhului Sfânt a făcut tratamentul cu medicamentul cloroquine și este recuperat în totalitate. Macedo a primit externarea în această vineri (12 Iunie).

”Am luat toate medicamentele indicate de către medici, printre care și hidroxicloroquine, și sunt bine”, a afirmat fondatorul Locașului Duhului Sfânt pentru portalul de știri R7.

Episcopul Macedo a fost îngrijit de echipa medicală coordonată de Dr. Leandro Echenique și Dr. Ricardo Teixera. Conform medicilor, fondatorul Locașului Duhului Sfânt a reacționat foarte bine la tratament.

”El a evoluat fără complicații, a prezentat o evoluție excelentă și s-a recuperat în totalitate”, a explicat Echenique, ce este cardiolog.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *