Participa la a cincea „Miercuri a sufletului”

Unde va merge sufletul tău după moarte?

Moartea unei cântărețe a avut repercusiuni în mass-media în ultimele săptămâni. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 20 ianuarie.

Potrivit membrilor familiei, cântăreața avea o zi normală acasă și i-a spus uneia dintre nepoatele ei că „pleacă”. Întinsă, respirația ei începu să devină gâfâituri scurte. S-a întors către soțul ei și a spus: „Au venit după mine, vin”. Salvarea a constatat moartea din cauze naturale.

Evenimentul ne face să reflectăm asupra unui moment comun tuturor ființelor umane: ziua morții.

Lumea spirutuală

De asemenea, este interesant de observat propoziţia pe care a spus-o înainte de a muri. Familia credea că ar putea fi o „amăgire”. Dar, ea vedea ceva ce ceilalți din acel mediu nu vedeau.

„Are legătură cu ceea ce este scris în Cuvântul lui Dumnezeu. Când citești povestea bogatului și a lui Lazăr, vezi că atunci când Lazăr a murit, îngerii Domnului au venit și l-au dus în Rai. Atunci, în momentul morții, sufletul persoanei va fi luat de cel care îi aparține. Cui îi aparține sufletul tău? Poate, spui: sufletul meu este al meu. Dar nu ai nicio putere asupra ei. Când vine moartea, îți va secera sufletul. Trebuie să desemnezi cui ai de gând să-ți dai sufletul”, a avertizat episcopul Renato Cardoso.

Episcopul a mai adăugat că, Cuvântul lui Dumnezeu este clar. Există doar două căi: Raiul sau iadul.

„În momentul morții, sufletul va fi revendicat de cel căruia îi aparține. Dacă persoana în viață și-a încredințat sufletul lui Dumnezeu, îngerii vor veni să-i primească sufletul. Dacă ea și-a dedicat sufletul iadului, diavolului – nu trebuie să fi făcut un pact cu diavolul, este suficient să se lepăde de Dumnezeu – atunci diavolul își va revendica acest suflet”, a explicat el.

Șansa

Așa că profită de oportunitatea pe care Dumnezeu ți-o oferă în viață pentru a petrece veșnicia în compania Sa.

Miercuri, 16 februarie, va avea loc „Miercurea Sufletului” la Catedrala Credinței din București pe Șos. Fundeni nr. 11, sector 2 sau la Locașul Duhului Sfânt mai apropiat de tine. 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *