Porți greutatea vinovăției?

Ai face ceva pentru a șterge greșelile trecutului și să ai șansa să o iei de la capăt?

Să știi că oportunitatea ta va avea loc în această duminica, la Duminica Iertării, pe 27 februarie.

„Iertarea lui Dumnezeu este foarte mare. Nu putem să ne imaginam despre măreția milostivirii lui Dumnezeu. Dar, dacă oamenii ar înțelege doar puțin despre asta, nu ar mai aștepta niciun minut să alerge în brațele lui Dumnezeu și să caute iertarea Lui”, a spus episcopul Renato Cardoso, în cadrul programului Inteligență și Credință.

Poate că ai căzut în păcat și, în acest moment, te simți ca cea mai rea dintre creaturi. Poate chiar te gândești că Dumnezeu nu te va ierta, pentru că ai știut adevărul și ai ales să faci rău.

Dar dacă inima ta vrea iertare, vrea să se întoarcă la Dumnezeu, este pentru că pocăința pe care Dumnezeu însuși a pus-o este deja în tine.

„Când o persoană cu adevărat nu mai are soluție, nu vrea să audă nimic de la Dumnezeu. Pur și simplu vrea să fugă, așa cum a fugit Cain. Tu care ai o flacără în tine, oricât de slabă, care spune că ai vrea să te întorci la Dumnezeu, duminica aceasta, este pentru tine, să te împaci cu El, este că să-ți aduci viața și să o pui pe Altar”, a anunțat episcopul.

Cum să participi?
Puteți participa la Catedrala Credinței pe Șos. Fundeni nr 11, sector 2, București (la ora 8:00, 10:00 și 15:00) sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de tine (vezi adresele din România aici).

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *