Scrisoare deschisă celor care doresc să se întoarcă

Îți amintești când erai membru, nu al unei biserici, ci al Trupului lui Hristos? Când cea mai mare plăcere era să te trezești duminică devreme, să cauți pe Domnul tău?

Pregătirea începea cu mult înainte de slujbă. Chiar de sâmbătă, separai hainele, uniforma de lucrător, lăsai Biblia în colț. Viața ta era diferită. Era pace, bucurie și recunoștință. Sufletul tău se odihnea și te bucurai de o viață deplină cu Domnul Iisus.

Dar, timpul a trecut, lucrurile au căzut în rutină. Satisfacția de a sluji Dumnezeului Preaînalt a început să-și cedeze locul „eu-ului” tău, intereselor tale. Așadar, încet-încet, ai început să te răcești în credință. Munca ta a început să-ți consume orele și nu mai aveai „timp” să-L cauți pe Domnul. Prieteniile tale, care înainte erau de credință, au devenit brusc oameni care doar te  îndepărtează de El.

După toate acestea, poate, astăzi, simți un gol adânc în sufletul tău. Și nu mai ai puterea să-L cauți pe Dumnezeu.

Dacă aceasta este starea ta, acest mesaj este pentru tine…

Poate că te-ai identificat cu cuvintele de mai sus. Și chiar citești acest text, cu dor de acele momente. Cine știe, crezi că faptul că L-ai slujit deja pe Dumnezeu te face și mai „murdar” și, prin urmare, nu poți să te întorci în brațele Tatălui. Dar, să știi că Dumnezeu nu te-a abandonat niciodată! Și dovada este că, în acest moment, citești acest mesaj.

Întoarce-te la odihna ta, suflete al meu, căci DOMNUL ți-a făcut mult bine. Psalmul 116:7

Și psalmistul David a trăit zile de suferință, după ce s-a îndepărtat de Dumnezeu. Dar a găsit milă, la fel cum și tu poți găsi milă.

Dacă dorești să îți reconstruești viața cu Dumnezeu, profită de această oportunitate, care va avea loc la toate Locașurile Duhului Sfânt din România, miercuri, 28 aprilie: Sfânta Împărtășanie a Întoarcerii. O ceremonie care îți va marca reîntoarcerea în brațele Domnului Iisus.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *