Văzându-L pe Dumnezeu față în față

În timpul slujbei de Duminica 27 iunie, părintele Lucian a explicat pentru poporul ce trebuie să facă pentru a-L vedea pe Dumnezeu față în față și nu numai să aibă informații despre El.

”Și Iacob a chemat numele locului, Peniel, pentru că: Am văzut pe Dumnezeu față în față și viața mea este păstrată.” Geneza 32:30

”Iacob L-a cunoscut pe Cel despre care doar auzise toată viața, după ce a trecut vadul Iabocului, de aceea a schimbat numele acelui loc ”Iaboc” (gol) în ”Peniel” (fața lui Dumnezeu).
Aceasta este calea, pentru a-L cunoaște pe Dumnezeu față în față, trebuie să ne golim de noi înșine. Oricine se golește de sine, vede fața lui Dumnezeu și este mântuit” a spus parintele Lucian.
”Cum a spus Iisus: ”Cel ce își găsește viața, și-o va pierde; și cel ce își pierde viața pentru mine, o va găsi.” Matei 10:39. Vechiul Iacob și-a pierdut viața în Iaboc, dar a câștigat una nouă și sufletul său a fost salvat” a finalizat parinte.

Dacă dvs. nu mai suportați indentitatea pe care o aveți și doriți o viața nouă, nu este imposibil, apropiați-va la Catedrala Credinței sau la un Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de dvs. pentru a știi cum să primiți această viața diferita.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *