Viață Diferențiată

La slujba de duminică 14 noiembrie la Catedrala Credinței, părintele Lucian a vorbit despre diferența care există între cel ce slujește și cel ce nu slujește pe Dumnezeu, și a explicat în cuvinte pe înțelesul tuturor de ce Dumnezeu acționează așa.

”Atunci vă veți întoarce și veți discerne între cel drept și cel stricat, între cel ce servește pe Dumnezeu și cel ce nu îl servește.” Maleahi 3:18

”De ce Dumnezeu face diferența intre cel care slujește și cel ce nu slujește? Pentru că Dumnezeu nu este egalitarist, ar fi nedrept că toată lumea aș avea același viața chiar dacă una face și altă nu face.
Sunt persoane în biserică care spun așa: ”De ce cutare a priit Duhul Sfânt și eu nu primesc? De ce persoană a fost binecuvântata și eu nu? Și eu vin la biserică, și eu aud acelați cuvânt….”
Dar trebuie să vă gândiți ce a facut aceea persoană și dvs. nu ați făcut? Ce a sacrificat accea persoană care dvs nu ați sacrificat?” a spus părintele.

După a continuat momentul cuvântului spunând: ”Chiar în corpul cerești Dumnezeu face deosebiri, atunci nu o va face în viața persoanelor care slujesc?
Sunt multe persoane care merg de mult timp la biserica și nu primesc Duhul Sfânt pentru că nu fac ceva deosebit că să primească Duhul Sfânt.
Dacă nu ați fost binecuvântat, dacă încă nu ați fost transformat, dacă încă nu primiți ceea ce doriți, problema nu este în părinte, problema nu este în biserică, și mai puțin în Dumnezeu. Problema este în dvs. care încă nu ați făcut ceva diferit, pentru că cei care au primit, s-au dăruit, au sacrificat.”

Cei care slujesc au dreptul la o viață diferențiată (care începe aici și se termină în cer).
Ce este o viață diferențiată? Este o viață diferită de a celui care nu-I slujește lui Dumnezeu

  • În primul rând pacea, pacea pe care numai cei care slujesc lui Dumnezeu o pot avea, o viață ca o mică bucată din cer (dar cu lupte);
  • Familie diferită de familia celor care nu slujesc;
  • Diferit ca stare materială: de cei în nevoi si de cei care au doar bani;
  • Diferit spiritual: are înțelepciune, putere interioară;
  • Diferit pentru a nu trăi în păcat: caracter;
  • Căsnicia celor care nu-L slujesc lui Dumnezeu;
  • Diferit din punct de vedere profesional: colegii observă diferența;

Să-L slujești și să trăiești în dreptatea îți dă dreptul la o viață diferențiată. Slujește-l și El te va onora (Ioan 12:26) Dacă Îl slujești pe Dumnezeu, dacă trăiești în dreptate, vei avea o viață diferențiată.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *