Vineri 13: Slujbă pentru dezlegare

Participă la slujbă și învață să depășești temerile și superstițiile care înconjoară această dată

Pentru unii, combinația dintre o zi de vineri și 13 nu este foarte plăcută, până la urmă, data – spun ei – este legată de o „zi cu ghinion”.

Unii spun că această tradiție populară își are originea în Statele Unite; alții cred că apariția sa a venit din Europa, dar, indiferent de unde a apărut, teama de Vineri 13 este deja bine înrădăcinată în cultura românească.

Situație:

Din cauza fricii de această dată, unii oameni își creează obiceiuri pentru a evita „ghinionul” în timpul acelei zile. Sarea grunjoasă, coșarul, potcoava și trifoiul cu patru foi sunt doar câteva obiecte pe care cei mai superstițioși le poartă pentru a „atrage norocul”.

Dar întrebarea este: se poate întâmpla ceva rău într-o vineri, 13?

La fel ca orice altă zi, vineri 13 este doar o altă zi. Ceea ce poate face din aceasta o „zi rea” este credința fiecăruia.

Și numai lipsa de încredere în Dumnezeu poate aduce zile oribile în viața oamenilor, pentru că El este sincer și credincios în promisiunile Sale, așa că nu va permite să se întâmple ceva rău copiilor Săi doar din cauza unei zile din calendar.

Ce urmează:

Nu pentru că o pisică neagră a trecut în fața ta sau pentru că ai trecut sub o scară ziua îți va aduce un fel de „ghinion”. Problemele superstițiilor care înconjoară data au de-a face cu lipsa de credință. Căci acolo unde este superstiție este frică, iar acolo unde este frică este îndoială și, în consecință, lipsă de credință.

Prin urmare, este important să fii acoperit cu Protecția lui Dumnezeu, astfel încât răul să nu aibă acces la viața ta. Și numai prin credință este posibil să anulăm și să biruim orice lucrare rea.

De aceea, participă vineri, 13, la „Slujba pentru dezlegare” și învață cum să obții Protecția lui Dumnezeu.

La Catedrala Credinței, slujbele au loc la ora 09:00, 15:00 și 19:00.

Fă click AICI pentru a găsi adresa celui mai apropiat Locaș al Duhului Sfânt de tine.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *