Vineri Slujbă de dezlegare

Multe persoane au o viaţă distrusă şi nu ştiu de ce. Luptă să cucerească ceva şi după aceea pierd acel ceva. Găsesc pe cineva să întemeieze o familie dar după nu se mai înţeleg.

Nu reuşesc să aibă un loc de muncă stabil. În familie există vicii: de băutură, de ţigări, de jocuri de noroc, boli care se moştenesc din tată în fiu. Persoana se simte blestemată  şi tot ce a încercat să facă ca să scape de acest rău a fost în zadar.

Pentru dvs. care vă aflaţi în această situaţie PARTICIPAŢI la una dintre cele trei slujbe de dezlegare care se realizează la Biserica Universală:

VINERI la orele: 09:00, 15:00 sau 19:00

Treceţi prin această mare cruce sfinţită cu toată credinţa pe care o aveţi. Astfel, Dumnezeu vă va elibera viaţa de sub toate influenţele necurate, rele, a căror putere va subjugat, sufocându-vă cu probleme şi amărăciuni.

SCĂPAŢI DE TRAIUL CHINUIT PE CARE-L AVEŢI, ÎNCREZÂNDU-VĂ ÎN CEL PREAÎNALT!

„Mă numesc Elena, sunt operată de cancer. Am fost plină de ganglioni şi din acest motiv, aveam dureri mari pe partea stângă, nu puteam să ridic mâna şi simţeam că paralizez aşa cum se mai întâmplase. Venind la slujbele de VINERI pentru DEZLEGARE ŞI DEZFACEREA FARMECELOR, m-am simţit eliberată. Ganglionii au dispărut, nu mai am dureri, braţul pot să-l ridic, deci, mă simt foarte bine. Aveam şi o altă problemă, eu cu mama şi băiatul meu nu vorbeam, dar Dumnezeu a făcut o minune şi ei m-au sunat, am vorbit şi ne-am împăcat”.

poză orientativă

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Alexandra Răspunde 25 noiembrie 2010 la 18:58

prima oara cand am fost la catedrala, am fost impreuna cu bunica mea si nu stiam de ce plangeam amandoua cand am intrat. asistand la slujba plangeam necontenit si ma simteam usurata in acelas timp. am mai fost de cateva ori si m-am rugat pentru intelegerea familiei mele deoarece mama este divortata si eu, somera fiind, nu reusesc sa razbesc in viata. slujbele la care am participat, mi-au intarit credinta si puterea de a trece peste necazuri. am vazut o schimbare in bine in viata familiei mele, deoarece am participat la slujba de vineri cu un mare foc in inima.
Sa ne ajute Dumnezeu si Iisus Hristos pe toti. Amin
P.S. o sa vin in continuare la slujbe