Voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt nu se opresc…

În această lună voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt din Craiova au pregătit cu mare iubire și considerare mâncare caldă și pături pentru cei care locuiesc pe stradă și de multe ori sunt de câteva zile fără să se alimenteze cu ceva cald în aceste zile de frig.

Persoanele au rămas mulțumite deoarece nu au primit doar o mâncare caldă ci de asemenea un cuvânt de credință și speranță.

Voluntarii au găsit și persoane cărora le era foame de mult timp, inclusiv o doamnă care locuiește pe stradă cu fiica și soțul ei a fost foarte mulțumită fiindcă soțul nu poate să muncească pentru că, s-a născut cu o boală severă la membre, de aceea mulți îl dau afară de la locul de muncă, îl disprețuiesc și îl critică. Dar în noaptea aceasta a rămas mulțumită de lucrarea Locașului Duhului Sfânt și a spus că și ea vrea să-L caute pe Dumnezeu căci doar El poate să schimbe viața ei.

Multe persoane sunt pe stradă din diferite motive, de aceea voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt sunt mereu la dispoziție pentru a-i ajuta.

Vedeți pozele de la această zi:

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *