Vrei să ai pace adevărată în viața ta?

Persoana pune toată forța să aibă succesul financiar. Face toate călătoriile pe care îi permit banii. Cumpără cele mai frumoase haine. Intră în diferite relații, căutând să se împlinească pe sine. Merge la cele mai incredibile restaurante. Căuta cărți și filozofii care o vor ajuta. Există încă sute de alte modalități prin care caută să găsească pacea în viața ei. Poate chiar să urce un munte sau să meargă într-un deșert. Dar, se pare că nimic din toate acestea nu o completează pe deplin. Golul din interior continuă.

Și persoana nu mai știe nici măcar ce îi lipsește. Tot ceea ce ea spune este: „Aș da orice pentru puțină pace”.

În căutarea Păcii

De aceea, o casă fără pace este distrusă: familia se separă, copiii se răzvrătesc, cuplul trece prin lupte și acuzații. La locul de muncă, nu este diferit: nervozitate, anxietate, dezacorduri și probleme după probleme.

Țările sunt capabile să meargă la război pentru a garanta „pacea”, impunând-o prin forță. Mai ales pentru că fără pace este imposibil să guvernăm (fie că este o țară, o casă sau viața însăși).

În plus, unii cred în mod eronat că, prin sinucidere vor găsi pacea. Mulți oameni caută pacea, dar puțini o găsesc de fapt.

Cum să ai pace adevărată?

Ceea ce această lume nu înțelege este că această pace, atât de căutată, poate fi găsită doar în Duhul Sfânt, pentru că este un rod al Lui (Galateni 5:22).

În Biblie este scris, cu referire la Domnul Iisus:  ” Căci un Copil ni s-a născut, un Fiu ni s-a dat, și domnia va fi pe umărul Lui și Îi va fi pus numele Minunat, Sfătuitor, Dumnezeul puternic, Tatăl veșnic, Prințul Păcii.” Isaia 9:6

În acest fel, adevărata pace nu poate veni decât de Sus, din Împărăția Cerurilor. Astfel, nu poate fi găsit niciodată în lucrurile acestei lumi.

De aceea  pe data de 11 octombrie, cei care caută de o formă sinceră pacea, o vor găsi, căci este scris: „Și Dumnezeul păcii îl va zdrobi în curând pe Satan sub picioarele voastre”. Romani 16:20

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *