Vrei să vezi ceea ce nu ai văzut niciodată?

Pe 15 martie, vei începe să vezi minunile lui Dumnezeu în viața ta. Află cum.

În ciuda limitelor, o persoană cu dificultăți de vedere- mai mult decât atât, dacă s-a şi  născut fără vedere – învață să „vadă” viața într-un mod diferit pentru a-şi forma  o rutină naturală. Totuși, dacă cineva l-ar întreba ce minune ar dori să primească, fără îndoială, ar spune că vrea să vadă.

Odată, Domnul Iisus a văzut un om orb din naștere care nu părea să exprime o dorință de a fi vindecat. Cu toate acestea, Domnul Iisus a dorit ca el să-și trezească credința, pentru  ca  să-şi dorească să se poată vindeca. Pentru ca el să primească o astfel de minune, a trebuit să  facă partea lui,  când Domnul Iisus i-a poruncit să meargă la scăldătoarea Siloamului și să se spele: ”După ce a vorbit astfel a scuipat pe pământ și a făcut tină din scuipat; și a uns ochii orbului cu lutul acela, Și i-a spus: Du-te, spală-te în scăldătoarea Siloamului. De aceea s-a dus și s-a spălat și a venit văzând.” Ioan 9:6-7

Trimisul

Cu acea ocazie, Domnul Iisus nu a avut milă de orb când i-a spus acele cuvinte. Fără să primească ajutor de la nimeni, acel tânăr a avut încredere în Iisus și a mers la Scăldătoarea Siloamului, care înseamnă Trimis, după cum a menționat episcopul Edir Macedo în emisiunea sa numită ”Cuvântul Prietenesc”: „Scăldătoarea Siloamului are ceva mult mai mult, mai expresiv,  decât apa. Scăldătoarea înseamnă trimisul. Cei care mergeau  acolo, trimiși de Domnul Iisus, erau  vindecați în mod obligatoriu ”.

Episcopul a subliniat că, cu siguranță, mulți oameni obișnuiau să meargă în acel loc în căutarea unei vindecări, dar numai orbul din naștere a primit  această minune. „În scăldătoare, numai cei aleși (trimiși de Domnul Iisus) erau binecuvântați, pentru că și-au manifestat Credința”, a concluzionat el.

Campania de credință

Asemenea acelui orb, mulți nu ”văd” o viață de calitate. Din acest motiv, la toate Locașele Duhului Sfânt se realizează campania ”Scăldătoarea Siloamului”. Cine crede că este unul dintre acei trimiși, va vedea  minunea.

Așadar, dacă ai o „orbire” în orice domeniu al vieții tale, participă duminică, 15 martie, la această campanie și vei începe „să vezi,” ceea ce ai visat întotdeauna.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *