Ziua Sacrificiului

Duminică 15 iulie, cu siguranţă va fi o dată memorabilă , pentru că va schimba traiectoria vieţii multor persoane, va semnifica începutul transformării vieţilor lor.

Această zi, în care a avut loc campania „Focul Sfânt pe Muntele Moria” a fost aşteptată  cu nerăbdare de toţi cei care  au făcut un sacrificiu adevărat pentru împlinirea celui mai mare vis sau a rezolvării celei mai grave probleme.

Un moment important  al slujbei a fost acela în care cei prezenţi au depus sacrificiile lor  în Altar. Sutele de persoane  au avut oportunitatea de a urca în Altar aducând înaintea lui Dumnezeu cererile cu dorinţele şi sacrificiile lor. Fiecare dintre cei care au participat era conştient că doar mâna puternică a lui Dumnezeu poate face ca visul să devină realitate.

Părintele Lucian  împreună cu toţi cei prezenţi I-au cerut lui Dumnezeu ca o schimbare să se întâmple  pentru aceia care au sacrificat şi promisiunile lui Dumnezeu să fie materializate în vieţile tuturor celor care au o credinţă supranaturală.

A fost o slujbă de o mare încărcătură spirituală şi cu certitudine că minunile care se vor întâmpla vor sta ca mărturie a gloriei şi puterii lui Dumnezeu în vieţile  acelora care sunt curajoşi şi sacrifică, pentru că sacrificiul este cea mai scurtă cale pentru realizarea unui vis.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

ILEANA CZUDAR Răspunde 24 iulie 2012 la 17:02

Sint Ileana din Canada, Multumesc lui Dumnezeu, CA PRIN INTERMEDIUL Dumneavoastra care ma-ti ajutat in ultima clipa sa ajunga sacrificiul si dorinta mea la RUGACIUNEA FOCUL SFANT, Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Eugenia Răspunde 27 august 2012 la 15:44

Vă mulţumesc că existaţi.
Părinte Lucian să rămâneţi mereu în mijlocul nostru şi să nu ne părăsiţi.
Să fiţi binecuvântaţi de Dumnezeu.
Eugenia