Întreţinerea Pielii

 

Multe femei au învăţat de prin reviste sau de la prietene cum să-şi îngrijească pielea.                                                          Problema este că unele obiceiuri în loc să ajute fac exact contrariul: deteriorează aspectul fizic, şi uneori chiar definitiv. Iată câteva exemple: 

   

   

 

Neglijarea protecţiei contra razelor UV:

Ultimele studii arată că razele ultraviolete sunt principalul factor care cauzează riduri şi că trebuie să folosim o cremă-ecran chiar şi când este înnorat afară.

   

   

 

Nefolosirea demachiantului: 

Câte din femei nu se fac vinovate de această greşeală? Uneori sunt prea obosite, alteori de-a dreptul nepăsătoare, însă toate plătesc preţul acestei neglijenţe. Cea mai simplă variantă este folosirea şerveţelelor demachiante, mai ales că au apărut în comerţ şi variante pentru toate buzunarele. 

 

   

 

Spălarea frecventă şi agresivă a feţei: 

Acest lucru nu face decât să stimuleze producţia de sebum şi să grăbească aparitia ridurilor. Spălaţi-vă mai degrabă de 2 ori pe zi cu o loţiune specială. 

   

   

 

 Bronzul exagerat. E nesănătos şi de prost-gust:

 Este periculos pentru aluniţe, pielea se va rida mult mai repede şi veţi arăta îmbătrânite. O nuanţă aurie e foarte frumoasă, dar nu mai mult.

   

  

  Neglijarea pielii înainte şi după epilat:

În special în cazul epilatului cu ceară sau cu aparatul electric, riscul de infectare a foliculilor este destul de ridicat şi astfel vă puteţi trezi cu puncte roşii sau chiar coşuri adânci. O baie caldă ajută porii să se deschidă înainte de epilat, iar după trebuie să folosiţi o loţiune specială (ustură un pic, dar trece imediat) pentru a-i închide. 

   

 

Ignorarea vergeturilor: 

Pe motiv că se albesc şi nu se mai observă. O afirmaţie cât se poate de neadevărată. Cel mai bun moment pentru a acţiona împotriva lor este când sunt închise la culoare. După ce se albesc, nu mai puteţi scăpa de ele. 

   

SURSA: CLICK

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

4 comentários

lacatus simona Răspunde 8 noiembrie 2010 la 17:27

buna ziua. as dori sa va rugati pt mama mea care sufera de cancer la san numele ei este LACATUS GARIFITA si sa o pomeniti maine la sjujba de vindecari si sa va rugati pt ea k DUMNEZEU sa i vindece si sa se atinga de inima ei si sa i dea mantiure . va multumim k exsistati Domnul sa va intareasca in tot ce faceti

ELENA Răspunde 9 noiembrie 2010 la 11:09

Buna ziua,
va rog rugati-va si pentru mine ELENA pentru vindecare.

ELENA Răspunde 9 noiembrie 2010 la 11:11

Buna ziua,
va rog rugati-va si pentru mine ELENA pentru vindecare.Am stari de panica,agitatie in cap,buimaceala si neclaritate in minte.
Doamne ajuta!

marinel Răspunde 9 noiembrie 2010 la 15:30

Va rog sa va rugati si pentru mine, Marinel.Am tensiune si palpitatii la inima.Dumnezeu sa va binecuvinteze.