Scurtătura către minuni

Lumea de azi se află în secolul vitezei unde fiecare aleargă şi parcă nu-şi mai găseşte timp pentru a realiza ceea ce şi-a propus.

Toţi au devent nerăbdători şi le plac lucrurile cât mai simple şi mai rapizi. De aceea lucrurile ce se promovează astăzi sunt cele ca: fast-food-urile, livrarea la domiciliu plăţile şi cumpărăturile online, informarea de pe internet ş.a.m.d.

Nici referitor la Dumnezeu, mulţi nu mai au răbdare atunci când trebuie să lupte împotriva necazurilor ce-i împovărează ci vor ca Dumnezeu să facă o „magie”, să zică „abracadabra” şi gata.

Lucrurile reale nu merg aşa şi chiar dacă preotul are har de la Dumnezeu cum se întâmplă în cazul celor din Biserica Universală, mulţi nu primesc răspunsul deloc repede ci este nevoie ca ei să lupte pentru cucerirea binecuvântării lor făcând serii de slujbe la biserică aşa cum şi părintele îi învaţă.

A primi o minune de la Dumnezeu ţine de credinţa omului, de relaţia acestuia cu Dumnezeu şi de sfinţirea vieţii sale.

Putem spune astfel că scurtătura către minune este aceea de a-L face pe Dumnezeu Prietenul nostru, după cum este scris:

„Voi sunteţi prietenii Mei, dacă faceţi ce vă poruncesc Eu.” (Ioan 15:14)

Aşadar, dragi prieteni, pentru ca cineva să se facă prieten cu El, trebuie să asculte de El. Aceasta este singura „scurtătură” în drumul către binecuvântare şi deasemenea este cea mai sigură cale.

Omul trebuie să-L caute mai întâi pe Dumnezeu neîngrijorându-se de viaţa lui, şi abia apoi, Hristos care dă şi dorinţa şi înfăptuirea, când deja am devenit prietenii Lui, are grijă de noi şi ne acoperă lipsurile. Atunci El ne oferă cu drag tot ce ne dorim.

„Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Luca 12:31)

Citiţi mai multe în Evanghelia după Luca, capitolul 12, de la versetul 22 până la 34

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

6 comentários

DRACOS MARIA Răspunde 5 noiembrie 2010 la 19:19

Eu ma numesc DRACOS MARIA.Vreau sa va multumesc ca mi-ati dat raspuns scrisorilor mele.Am înteles ca trebuie sa vin cu fiul meu la dv.Dar nu avem bani de drum.Suntem foarte necajiti.Si ne rugam la IISUS HRISTOS sa ne ajute sa putem sa ajunge si noi la dumneavoastra.DOMNILOR PREOTI va rugam din toata inima noastra a întregii familii sa faceti niste slujbe de sporul casii,blestemuri,farmece,neîntelegerisi sa ne dea DOMNUL IISUS credinta,întelgere în familie.Si doresc ca cele 2 fice ale mele sa se înteleaga bine si sa le ajute IISUS HRISTOS sa gasasca de lucru.Si eu DRACOS MARIA ma rog împreuna cu familia mea ca IISUS HRISTOS sa ma ajute sa pot sami iau casa.Si fica mea elena are 32 de ani este despartita de sot.Are o fetita de 5 ani jumate.Se numeste LORENA ELENA SI ESTE FOARTE BOLNAVA.Dupa nastere o capatat bronsita ASMATICA.Ii curge mereu sange din nas si este anemica si mai mult suntem cu ea an spital.Si dorim ca IISUS HRISTOS S-O VINDECE DE TOATE BOLILE.Numai IISUS HRISTOS ne poate vindeca.Eu MARIA sunt bolnava am facut 3 preinfarturi.Am spondiloza,glicemia foarte mare.SI SOTUL CONSTANTIN si el este bolnav.Si fumeaza 3 pachete de țigari pe zii.Este foarte nervos,nu ne putem înțelege cu el.Si vorbeste foarte urât cu toti din casa.SI VREM CA IISUS HRISTOS sa-l faca bine si sa-i dea credinta si sanatateate.VA MULTUMESC DIN SUFLET DUMNEZEU SI IISUS HRISTOS SA VA BINECUVINTEZE.CU STIMA SI RESPECT MARIA.

Claudia sulumete Răspunde 7 noiembrie 2010 la 7:12

buna ziua si doamne ajuta.mama mea sufera de parkenson ff agravat reuma puternica nu ma pot deplasa cu ea,as vrea sa stiu daca poate sa fie ajutata si cum. va multumesc.

Maria Răspunde 8 noiembrie 2010 la 13:47

VA RUGAM DIN TOT SUFLETUL, VENITI SI LA CLUJ.AVEM MARE NEVOIE DE DVS. SPRE VINDECARILE DIVINE.SA NE AJUTE DUMNEZEU.

Maria Răspunde 8 noiembrie 2010 la 13:51

DORIM DIN TOT SUFLETUL ELIBERAREA LUI TOADERE PETRU SPRE A SLAVII PE DUMNEZEU IN FUNCTIA CARE I-A FOST DATA TOT DE CATRE ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU( FUNCTIA DE PRIMAR A COMUNEI CALATELE ) . SA-I AJUTE DUMNEZEU SA REVINA CIT MAI CURIND SA FACA DUMNEZEU O MARE MINUNE, PENTRU CA NUMAI EL POATE, EL ESTE ATIT DE BUN SI MARE .

ella Răspunde 9 noiembrie 2010 la 11:22

buna ziua, doresc sa stiu , nu e suficient daca se roaga acasa, in timpul slujbei dvs la tv, pentru ca e o persoana nedeplasabila . sau trebuie sa participe efectiv acolo la slujba in direct? o cheama Dumitra, va rog sa va rugati pentru ea, nu poate sa mearga , iar pe picior are o rana de 5 ani care nu se mai inchide.Daca exista posibilitatea sa o ajutati de la distanta , va multumesc pana la cer. daca trebuie sa platesc ceva , va rod sa-mi comunicati pe email. multumesc din suflet. doamne ajuta.

ELENA Răspunde 8 noiembrie 2010 la 16:55

URMARESC DIMINEATA EMISIUNEA DE RUGACIUNE ,LA TV,CU INTERES SI INCREDERE, MI-AM PUS MAI MULT SPERANTA IN CEL DE SUS SI FIUL LUI ISUS HRISTOS, VAZAND ATATEA CAZURI LA CARE IISUS HRISTOS A VENIT IN AJUTORUL OAMENILOR, CEEA CE MI-A INTARIT CREDINTA. SUNT SI EU O PERSOANA CU MULTE SUPARARI SI IMI PUN NADEJDEA IN AJUTORUL LUI DUMNEZEU. LA ORA ACTUALA SUNT O PERSOANA FARA LOC DE MUNCA, FARA CASA..
DUMNEZEU ESTE SPRIJINUL!