Viața noastră depinde de aceasta

temorCe înseamnă ”a avea frică de Dumnezeu?”

Duhul Sfânt afirmă în Textul Sfânt că este începutul Înțelepciunii. Frica de Dumnezeu constă în a fugi de rău, de păcat, a te izola de ceea ce nu este bun. Când ai Frică de Dumnezeu, Cuvântul Lui este Sfânt și câștigarea sufletelor este o misiune care trebuie îndeplinită în viață!

Biblia nu este ca o carte istorică, pentru că mulți o cunosc foarte bine, cu toate acestea sunt căzuți pentru că le lipsește Duhul lui Dumnezeu. Cine are Frică de Dumnezeu, când citește Biblia își reface sufletul, se întărește în duh și în misiunea sa de a câștiga suflete.

Acesta este adevăratul duh de Frică. Noi avem posibilitatea să decidem viitorul în Cer sau în iad nu doar în viața noastră, dar și în viețile celor cărora le facem cunoscut pe Domnul Iisus!

Dumnezeu este Cuvântul Viu! Când ai Frică de Dumnezeu, orice verset din Biblie Vorbește, Reface și Orientează. Când citim Biblia în duh de rugăciune, este Dumnezeu care vorbește cu noi și când ascultăm, noi suntem cei care vorbim cu El!

În Ioan 8:47, spune așa:

”Cel ce este din Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu. Voi de aceea nu ascultaţi, pentru că nu sunteţi din Dumnezeu!”

Domnul Iisus Vorbea cu fiii lui Avraam în firea pământească, dar nu în Credință, pentru că nu erau spirituali ca să le fie Frică de Dumnezeu.

Trebuie să înțelegem că viața noastră depinde în totalitate de Frica de Dumnezeu, pentru că aceasta va acționa în favoarea noastră, ajutându-ne să ne prevină împotriva a ceea ce demonii fac în viețile celor care erau în mijlocul nostru, pentru că mulți se pierd din cauza că le lipsește Frica!

Sfințenia este Cuvântul pe care îl păstrăm viu înăuntrul nostru! Dumnezeu crede în noi, dar ce am făcut în schimbul acestui lucru? Trebuie să fim Cuvântul Viu în această lume, pentru că, cine ne observă trebuie să-L vadă pe Dumnezeu în caracterul nostru.

În acest moment fă o analiză a vieții tale, despre cine ești tu pentru Dumnezeu și ce I-ai oferit!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *