TOATĂ LUMEA VEDE!

Sem Título 5‘’Toți avem puterea  de a-i stimula pe cei care ne înconjoară, fie la modul negativ pentru distrugere sau la modul pozitiv pentru transformarea vieților. În ce formă  dvs îi stimulați pe alții?’’

‘’Bună întrebare… dar nu am nici cea mai mică idee!’’, vor răspunde mulți. Poate că aceeași care neagă că au această putere. Da, dvs nu doar că o aveți, dar o și puneți în acțiune de fiecare dată când criticați despre ceva sau cineva, dați un sfat, emiteți o judecată de valoare sau luați o atitudine în viață.

În tot ce facem,  direct sau indirect îi influențăm pe ceilalți,  care sunt cei care ne observă în tot ce spunem sau facem de-a lungul existenței noastre. Totuși, cum putem confirma dacă am stimulat persoanele care ne înconjoară pozitiv sau negativ?

Mai întâi, analizați-vă pe dvs, care  a fost felul în care ați procedat? Ați căutat să fiți o influență bună? Ați fost egoist(ă) în atitudinile dvs?  I-ați sfătuit pe ceilalți în mod pozitiv? Căutați să vedeți partea bună a persoanelor sau a situațiilor?  Acționați fără să vă gândiți la consecințe?

Atunci,  în funcție de concluziile dvs,  aici este răspunsul dvs!

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *