TOT MAI ESTE LOC…

Sem Título 3’’La urmă, sclavul a zis: Stăpâne, s-a făcut ce ai poruncit și tot mai este loc! Stăpânul i-a zis apoi sclavului: Ieși pe drumuri și pe cărări și silește-i  pe oameni să vină…’’(Luca 14:22-23).

Mai întâi el a poruncit robului să meargă prin oraș, unde  sunt ‘’mulțimile’’, dar după aceea, pentru că încă mai era loc, i-a poruncit  să se ducă  pe drumuri, sate și locuri pe unde nu trec multe persoane, de aceea , aparent nu era nimeni.

Totuși,  încă sunt bătrâni care stau singuri în casă, uitați de copii, nepoți și prieteni și  persoanele care sunt pe drumul singurătății…  pe aceste persoane nimeni nu le vede, ele rămân închise,  nu se preocupă nimeni cu ele, sunt ‘’ființele invizibile’’, a căror relevanță socială este nulă, cei ‘’uitați’’ și abandonați.

Cu toate acestea, stăpânul nu a uitat de ei. Într-adevăr,  pentru aceștia încă mai exista loc la cină,  și chiar  dacă ei  nu doriseră să participe, pentru că  renunțaseră chiar la propria viață, stăpânul  și-a instruit robul că, dacă era necesar chiar să-i oblige să intre.

Aceasta înseamnă că există persoane care chiar dacă au nevoie de ajutor, refuză să recunoască acest fapt, să-l accepte sau să-l primească. Ele permit ca eurile lor sau opiniile altora  să interfereze în deciziile lor…  pentru aceste persoane este nevoie de  o chemare a atenției mai puternică, pentru faptul că  mântuirea lor depinde  de acceptarea invitației stăpânului la cină, adică,  a INVITAȚIEI PE CARE DOMNUL IISUS, DIRECT  V-A ADRESAT-O DVS!

ANALIZAȚI-VĂ:

Cine sunteți dvs?

Sunteți o persoană tristă? Oprimată? Vă considerați un ‘’uitat de societate’’?

Atunci acest cuvânt este pentru dvs! Stăpânul poruncise ca robul să caute pentru el, pentru că ‘’tot mai este loc’’ la banchet. ‘’Dar loc pentru ce?’’ Pentru ca viața dvs să devină sănătoasă, fericită, prosperă, cu dragoste și mai presus de tot să fie TRANSFORMATĂ ȘI MÂNTUITĂ!

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *