A 3-a mare nedreptate

Dacă ești Fiu, nu trăi ca o creație!

Imaginează-te să treci prin probleme, să trăiești într-o sărăcie cruntă și toate acestea din opțiune proprie. E ceva absurd? Nu, din nefericire aceasta este o realitate pentru mii sau chiar milioane de oameni…

vitoriaDumneavoastră faceți parte dintre cei care au Duhul Sfânt dar nu trăiesc viața pe care Dumnezeu a promis că o veți trăi? Comiteți a TREIA MARE NEDREPTATE CARE EXISTĂ ÎN LUME!

Care sunt aceste persoane? Observați dacă reușiți să le identificați:

Spun că au Duhul Sfânt/ dar stau cu brațele încrucișate;

Spun că sunt fiice ale lui Dumnezeu/ dar trăiesc o viață ca și creații ale Lui;

Cunosc drepturile lor biblice ca și fii/ dar acceptă problemele, acomodându-se să aibă o viață mizerabilă.

Pentru că fac aceste lucruri ele comit a 3 ͣ mare nedreptate care există în lume. Cu alte cuvinte, nedreptatea că, chiar având dreptul să trăiască o viață ca fii ai lui Dumnezeu- pentru că au Duhul Sfânt și L-au acceptat pe Domnul Iisus- în realitate trăiesc ca și cum ar fi fost necredincioase, ca și cum nu L-ar fi acceptat pe Domnul Iisus sau nu au Duhul lui Dumnezeu.

Poate că este și cazul dumneavoastră! Pentru că, dacă L-ați acceptat pe Domnul Iisus ca Singurul Domn și Mântuitor, sau ați căutat și ați primit Duhul Sfânt, adică, ați fost Botezată, dar sunteți acomodat(ă), să știți că această acomodare vă face să acceptați să trăiți o viață care nu trebuia s-o aveți!

Acum analizați-vă situația, poziția dumneavoastră. Recunoașteți că comiteți această nedreptate? Să știți că doar dumneavoastră puteți face DREPTATE! Cum? Revoltându-vă împotriva a tot ceea ce nu vine de la Dumnezeu!

Dumneavoastră nu puteți să acceptați să aveți un caracter și cu atât mai puțin să aveți o viață care nu-L Glorifică pe Dumnezeu. Chiar Duhul Sfânt vă face să vă simțiți incomodat(ă) de viața pe care o trăiți sau o suportați, dorindu-vă să aveți viața de care nu v-ați bucurat ca fiu al lui Dumnezeu.

De aceea, nu acceptați să trăiți cum trăiesc necredincioșii, religioșii, fanaticii, cei dezechilibrați sau ipocriți. Să nu fiți nedrept cu Dumnezeu. Dar pentru asta, ACUM, viața dumneavoastră trebuie să fie transformată pentru Gloria Lui!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *