Adevărați porcari!

porco600-465x314Dacă spuneți: „Voi face cum vreau eu”; „Nu, așa sunt eu, nimeni nu mă va schimba”, atunci vă veți deziluziona, veți suferi consecințele…

Oamenii, din mândrie, tind să respingă binele! De exemplu, specialiștii tind să elibereze un om de viciu timp de luni și ani întregi, prin tratamente, și nu reușesc. Omul vine la Centrul de Ajutor Spiritual și, într-o săptămână, prin punerea mâinilor, duhul rău e expulzat. Persoana e eliberată de vicii, dar specialistul nu acceptă, întrebându-se: „Cum e posibil???”. Ce e asta? MÂNDRIE!

Medicii studiază un leac pentru cancer, pentru SIDA, pentru afecțiuni simple ca alergiile, timp de ani de zile, și nu reușesc să le vindece. Atunci, preotul, episcopul, face ungerea cu ulei, hotărăște vindecarea și persoana, care timp de 20, 30, 40 de ani a suferit de acea boală, e vindecată! Nu mai are nevoie de medicamente, nu mai face tratamente, medicul face noi teste și detectează vindecarea, dar nu acceptă rezultatul. Ce e asta? MÂNDRIE!

Avocatul are un proces cu un client în instanță, de ani de zile. Clientul și-a schimbat avocatul deja de două, trei, patru ori și toți spun același lucru: e o cauză pierdută. Atunci, vine la Centrul de Ajutor, face o juruință Lui Dumnezeu și, în mai puțin de o săptămână, primește banii pe care nu i-a primit în 20 de ani. Dar, avocatul nu acceptă. Ce e asta? MÂNDRIE!

Părinții l-au făcut, l-au hrănit, l-au îngrijit, i-au dat educație fiului, dar el n-a urmat sfaturile, îndrumările părinților, și s-a pierdut, a devenit propriul lui dușman. Părinții au încercat totul și orice mijloace, ca să-și revină la normal, dar n-au reușit. Atunci, au mers la Centrul de Ajutor Spiritual și, într-o lună, acel tânăr e transformat. Devine afectuos, ascultător, respectuos … Dar, alți părinți nu acceptă și sunt supărați pe Iisus. Ce e asta? MÂNDRIE! Căci, Îi spun Lui Dumnezeu: „Cum au reușit ei, și noi n-am reușit?”

Mândria îl face pe om să respingă Mântuirea, pe Iisus. Cu alte cuvinte, devin adevărați porcari. Aceștia sunt cei care imploră, care se roagă: „Noi n-avem nevoie de Domnul”.

Dar Iisus, chiar dacă știa asta, a fost acolo. Iisus credea în Dumnezeu, se delecta în TEAMA DE DUMNEZEU. Acum, imaginați-vă că Iisus, care e Perfect, Pur, n-a renunțat să meargă acolo, chiar dacă știa că porcarii Îl vor respinge.

Noi n-avem dreptul să-i respingem pe porcari, dacă nici Domnul Iisus nu i-a respins. Nu avem dreptul să respingem pe nimeni! Din contră, trebuie să dăm tuturor porcarilor pe care-i vom întâlni în această viață oportunitatea să-L accepte pe Iisus și să fie mântuiți și eliberați. Dacă ei Îl vor respinge, nu e problema mea și nici a dumneavoastră!

Iisus Și-a împlinit Misiunea de a Mântui. El n-a judecat prin ce a văzut, nici prin ce-a auzit. S-a ținut de Misiunea, Comuniunea, Ungerea, Viziunea și Spiritualitatea Lui, dar nu pentru că a fost Dumnezeu, ci pentru că I-A FOST TEAMĂ și A ASCULTAT.

De aceea, faceți-vă partea, ca Dumnezeu să Și-o facă pe a Lui!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *