Eu, Dumnezeu și alții…

deuseououtros„Există întotdeauna o reciprocitate și o relație între dumneavoastră, Dumnezeu și alții, oricare ar fi nivelul dumneavoastră. Nu mergeți de unul singur, pentru că veți pierde tot ce-ați câștigat”.

Nu e bine ca omul să fie singur… Aceasta fost marea concluzie la care a ajuns Dumnezeu, după ce l-a creat și observat un timp pe om. Însă, de ce? Nu se poziționa el mai presus de celelalte ființe care populau pământul? Da, însă tot așa cum toate celelalte ființe fuseseră create mascul și femelă, și bărbatul avea nevoie de o companie care să-i fie potrivită sau echivalentă, și așa a fost creată femeia.

Însă, această conexiune, de care toți oamenii au nevoie, nu se rezumă numai la relația sentimentală sau relația de dragoste. În realitate, suntem cu toții interconectați, EU, DUMNEZEU și DUMNEAVOASTRĂ, și avem nevoie unii de alții, ca să ne încheiem călătoria. Învățăturile pe care le tragem în viață ne sunt oferite de oamenii cu care ne intersectăm, deoarece prin intermediul acestor întâlniri trebuie să le extragem, fie ele bune sau rele, pozitive sau negative.

De aceea, chiar dacă considerați că ați suferit, deja, mult în viață din cauza oamenilor din jur, încercați întotdeauna să învățați din experiențele pe care le aveți, nu neglijați niciodată relația dumneavoastră cu Dumnezeu și nu vă izolați niciodată, fiindcă singurătatea, în afară de faptul că este un sfătuitor rău, vă va face să devalorizați toate realizările pe care le-ați avut pe parcursul vieții…

Dumnezeu e cu dumnevoastră, și eu, la fel!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *