Fiți un imitator al lui Iisus!

imitadordecristoPotrivit Domnului Iisus, atât acela care aude Cuvântul Lui și ascultă de El, cât și acela care-L aude și nu ascultă de El, construiește. Numai că unii construiesc pentru distrugere, durere, rușine și umilire, în timp ce alții construiesc pentru realizarea, onoarea și fericirea lor.

”Dar îngerul a luat cuvântul şi a zis femeilor: „Nu vă temeţi; căci ştiu că voi căutaţi pe Iisus care a fost răstignit” (Matei 28.5).

Cine Îl caută pe Iisus, care a murit pe Cruce pentru noi, ca să facă dreptate, eliberându-ne de opresiunea diavolului, de slăbiciunile noastre și de puterea păcatului, nu poate să se teamă. Însă carnea poate fi slabă, veți spune… Numai că Duhul este puternic și nu veți mai fi ispitit dincolo de puterile dumneavoastră de a rezista ispitei. Chiar dacă problema va fi mare, Dumnezeu este și mai mare și El nu va permite să vă confruntați cu o problemă mai mare decât El, pentru că așa ceva nu există.

Toate problemele au o soluție, așa cum toate păcatele au o iertare. Însă, pentru asta, trebuie să auziți vocea Îngerului lui Dumnezeu. El a fost crucificat ca să facă dreptate și a făcut dreptate! Acum, depinde de fiecare dintre noi să intrăm în stăpânirea acestei dreptăți.

”Nu este aici; a înviat, după cum zisese. Veniţi de vedeţi locul unde zăcea Domnul” (Matei 28.6).

Viața celor care cred în Iisus, trebuie, de asemenea, să învie. Ce a promis Dumnezeu trebuie să se îndeplinească și, dacă nu aveți curajul să cereți în viața dumneavoastră ce ne-a promis El, atunci, asta este pentru că nu v-ați asumat credința în Iisus cel viu, altfel n-ați sta cu brațele încrucișate și I-ați cere lui Dumnezeu împlinirea promisiunii.

Dumnezeu vrea ca oamenii să vadă că există viață în ei înșiși! Modul în care vorbiți, munciți, trăiți, vă rugați și Îl căutați pe Dumnezeu trebuie să transmită viață. Nu fanatism, religie, acomodare și timiditate, ci curaj, fermitate și hotărâre.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *