Inimă de Aur în acțiune

Grupa Inimă de Aur nu a putut încheia anul fără să nu se gândească la cei care în această perioadă nu au nimic ce să mănânce, iar alții visează la o porție de mâncare caldă.

Aceasta a organizat cu sprijinul Centrului de Ajutor Spiritual o donație cu 60 de caserole de supă caldă, pâine și îmbrăcăminte, la care au fost invitați să participe oameni ai străzi și tineri care noaptea stau în anumite adăposturi, de asemenea aceia care își duc traiul sub cerul liber, luptându-se cu frigul și foametea ca să trăiască de pe o zi pe alta.
Pe lângă mâncarea pregătită, ei au putut auzi cuvinte de încurajare, de speranță, de a nu accepta stadiul în care se află, și de a lupta pentru schimbarea vieților pentru că există o soluție, chiar dacă societatea i-a făcut să creadă contrariul, să se consemneze cu viața pe care o duc ca pe ceva normal. Au primit de asemenea rugăciuni în favoarea vieților lor, au fost ascultați și orientați pentru a da un pas înainte spre transformarea viitorului lor.

Totodată, Inimă de Aur în ciuda frigului de afară, a mers pe străzi, oferind celor nevoiași pungi cu mâncare caldă și un cuvânt de credință, pentru a le încălzi trupul și sufletul.
Grupa Inimă de Aur la final de an, are satisfacția că a putut sprijini și bucura mulți oameni nevoiași și deja își face planuri pentru anul viitor, deoarece obiectivul ei este de a nu obosi în facerea binelui.

Fiți și dvs. un colaborator:

http://www.paginauniversala.ro/donatii/

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *