Negativitatea și problemele

Negativitatea și problemele„Cine se revoltă împotriva negativității, o vede ca pe o oportunitate, iar problemele le vede ca pe o rampă de lansare, care-l va catapulta spre victorie”.

Puteți să estimați câte cuvinte negative vi s-au spus sau prin câte probleme ați trecut? Ați avut parte de mai multe situații pozitive, în care „totul a mers bine”? Nu? Din nefericire, nu toți oamenii au avut parte de mai multe situații pozitive în viață.

De fapt, sunt mai multe cazuri în care oamenii se lasă influențați de negativitate sau trec prin probleme. Ce să facem împotriva acestei statistici? Ei bine, avem două opțiuni: fie coborâm brațele, în semn de resemnare, și acceptăm înfrângerea, fie folosim probabilitățile nefavorabile în avantajul nostru.

Se poate inversa o împrejurare negativă?
Dacă nu vom încerca, nu vom ști niciodată. Cei care nu „încearcă” niciodată sunt de părere că aceia care încearcă, și își ating obiectivele, au doar noroc, nimic mai mult.

Nu desconsiderați eforturile altora, în încercarea de a schimba împrejurările negative, mai bine vedeți negativitatea ca pe o oportunitate și problemele ca pe o rampă de lansare, și fără îndoială, viața dumneavoastră va fi catapultată spre victorie.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *