O alegere înțeleaptă…

„Dacă nu vreți să fiți îngenunchiați de oameni, atunci stați în genunchi în fața Lui Dumnezeu”

joelhosPare incredibil, dar e adevărat… de fapt, e unul dintre acele adevăruri pe care, de multe ori, nu vrem să le recunoaștem, dar care nu încetează să rămână adevărate… într-o formă sau alta, cu toții am ajuns să stăm în genunchi în fața Cuiva sau a ceva, personificări ale Lui Dumnezeu sau ale oamenilor.

Dar, dacă ați avea în mâini această putere de a alege?

Ei bine, realitatea e că o aveți, cu adevărat, e la latitudinea dumneavoastră! Pentru că, atunci când alegem în mod liber, să stăm în genunchi în fața Lui Dumnezeu, automat, stăm drepți în fața oamenilor.

Iar pentru cei care nu știu, a sta pe genunchi în fața Lui Dumnezeu nu e nicio impunere, opresiune sau constrângere, e o alegere făcută în mod liber, care vă va face mai liber decât v-ați simțit vreodată.

Când suntem îngenunchiați de oameni, ne simțim prizonieri, în dificultate, umiliți și fără nicio perspectivă pentru un viitor mai bun. Atunci? Care e alegerea dumneavoastră? Și n-o amânați, n-o lăsați pentru mai târziu, căci alegerile pe care le facem astăzi sunt cele care ne determină ziua de mâine!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *