Pentru dvs și pentru alții!

Pentru dumneavoastră „A crea momente pentru tine și pentru alții este a-ți exprima simțul puternic al scopului în viață, care te va face puternic, destul de puternic să-i încurajezi pe alții”.

Nimic nu e mai inspirator decât a avea un scop puternic în viață. De ce? Simplu, pentru că majoritatea oamenilor n-are nici o idee de unde vine, unde este în momentul de față și, cu atât mai puțin, unde se duce… își trăiește viața de zi cu zi mecanic, fără să se gândească la ceea ce face sau de ce face, fiindcă, pentru ea, un lucru contează: să ajungă la sfârșitul încă unei zile, săptămâni, luni, să ajungă la sfârșitul încă unui an sau deceniu…

Dar, asta este viață? Desigur că nu, asta se numește supraviețuire. Și mulți, fără să știe sau măcar să se preocupe, își petrec așa tinerețea și maturitatea, până ajung la o vârstă înaintată și simt că viața le-a  trecut prea repede, a fost golită de sens, a fost un mare și dureros „și dacă …?”.

Cum să contracarați tendința asta? 

  • În primul rând, valorizați-vă și valorizați relația pe care o aveți cu alții.
  • Căutați să creați momente unice în decursul vieții, pentru dumneavoastră și pentru alții.
  • Luptați pentru idealurile și visurile pe care le aveți și ajutați-i și pe alții, încurajându-i să fie cea mai bună versiune de lor!

Vă asigur că, dacă veți face asta, viața dumneavoastră va fi mult mai satisfăcătoare și fiecare zi va fi plină de fericire și împlinire.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *