Acțiunea Socială: Locașul Duhului Sfânt ajută mai multe persoane în toată România

  • România Noiembrie

Luna noiembrie a fost o lună în care voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt din întreaga România s-au mișcat ca să ajute pe cei aflaţi într-o situație grea.

Multe persoane au fost atinse de pandemie, nu numai în sensul fizic, ci şi în sensul economic, în această lună, în diferite puncte din România unde există un Locaș al Duhului Sfânt, s-au dăruit alimente neperisabile.

Toți voluntarii împreună au donat aproximativ 71 de kg de alimente, în afară de donațiile făcute la asociații care sprijină copii și vârstnici.

Persoanele din București, Bucureștii noi, Constanța, Craiova, Piteşti, Ploiești, Timișoara şi Trafic greu au primit alimente și un cuvânt de încurajare.

Ca și cazul domnului Florin din Ploiești ce a rămas mirat când a vâzut ce a fost pregătit pentru dânsul, cuvintele lui au fost: ”Nu mă așteptam la asta”.

Și cazul doamnei Mihaela din Timișoara, care nu a primit doar alimente, ci și de asemena au fost strânse pentru dânsa 1,5 m2 de lemne pentru foc, ca să treacă iarna cu bine, având și un copil de 3 ani în casa ei.

Nu putem omite, de asemena ajutorul din partea voluntariilor din Trafic Greu ce au fost cu mare drag să dăruiască viață la Centrul de Transfuzie Sanguină din București, pe Strada Constantin Caracas, Nr. 2 – Sector 1.
Voluntarii au donat sânge și prin asta fiecare dintre ei au putut ajuta câte 3 persoane.

Pungi cu alimente și haine au fost dăruite de voluntarii din București unde 11 familii au fost ajutate, de asemenea Craiova, Bucureştii Noi, Pitești au strâns alimente pentru a ajuta persoanele care din diverse motive nu pot să se întrețină singure.

Lucrul cel mai important este că tot ceea ce a fost strâns și pregătit a fost cu mare drag de la aproapele nostru.

Dacă doriți să sprijiniți această lucrare atât de importantă apăsați pe linkul de mai jos:

Sau puteți face un transfer bancar către următoarele conturi:

Nume: Asociația Religioasă Locașul Duhului Sfânt.
Banca: Raiffeisen Bank – Suc. Pantelimon
Contul în LEI: RO61 RZBR 0000 0600 1754 5819
Contul în EURO: RO03 RZBR 0000 0600 1754 6378

Nume: Asociația Religioasă Locașul Duhului Sfânt.
Banca: Banca Comercială Română 
Contul în LEI: RO73 RNCB 0087 1669 4390 0001
Contul în EURO: RO46 RNCB 0087 1669 4390 0002

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *