ȘBI

De multe ori, părinții nu au cu cine să lase copilul pe parcursul compromisurilor, dara cest lucru nu este o problemă în momentul în care persoana vine pentru a participa la slujbele de la Locașul Duhului Sfânt.

Prin intermediul Școlii Biblice Infantile (ȘBI), Locașul Duhului Sfânt oferă, în toate bisericile, grijile de care copii au nevoie atâta timp cât părinții lor sunt la slujbe.
Serviciul este oferit pentru aproape 1 milion 500 de mii de copii cu vârstele între 0 și 11 ani, în zeci de țări din întreaga lume.

Prin intermediul unei metodologii dinamice și interesantă, cele peste 40 de mii de educatoare de la ȘBI au misiunea de a forma o generație conștientă despre valori și responsabilități, și de asemenea oferă orientări și sprijin celor responsabili de copii.

Șbi folosește mijloace audio-vizuale, lectură, jocuri didactice și diverse activități jucăușe pentru a atrage atenția și pentru a educa pe cei mici. Așa, mesajul creștin va fi primit de către ei și adulți conștienți și cetățeni onești vor fi formați.

Cu obiectivul de a menține nivelul înalt al instruirilor, voluntarii de la ȘBI participă periodic de ședințe, workshop-uri, prelegeri și capacitări, pentru a fi în fiecare zi mai capacitați atât spiritual cât și din punct de vedere pedagogic. De această formă, familiile pot frecventa slujbele bisericii liniștite, știind că fii săi vor fi tratați bine și educați de persoane capacitate.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *