Credea că motivul problemelor era lipsa tatălui ei

Până când Manuela a avut o întâlnire care și-a schimbat viața. Cunoaște povestea ei

Cosmeticiana Manuela spune că, atunci când avea 1 an și 2 luni, tatăl ei a murit în urma unui accident de mașină. Din cauza acestei pierderi, de fiecare dată când venea Ziua Tatălui, ea plângea mult. “Am fost foarte tristă, pentru că, credeam că motivul pentru toate problemele pe care le trăiam în casa mea erau din cauza lipsei tatălui meu ”, spune ea.

După un timp, mama sa a încercat alte relații, dar fără succes. Până când a început să întâlnească un băiat, și  a decis să-l aducă să locuiască cu ei și, astfel, să încerce să reconstruiască familia.

Cu toate acestea, ceea ce a fost bine la început, a dat curând loc unor certuri, care au ajuns chiar la agresiune fizică din partea mamei sale. După, mama a aflat că el își privește fiicele în timp ce ele își schimbau hainele. A fost ultima picătură: ea l-a dat afară din casă.

Durere și dezamăgire

Într-o zi, Manuela și-a găsit mama leșinată în bucătărie după o tentativă de sinucidere. Această situație a dezvoltat în interiorul ei o frică de a-și pierde mama, așa cum s-a întâmplat cu tatăl ei. Văzând că toată suferința mamei sale era din cauza tatălui vitreg, Manuela a început să își dorească moartea lui.

Într-o zi, însă, un vecin – auzind certurile constante din interiorul casei – a invitat-o ​​la Locașul Duhului Sfânt și ea a acceptat. “A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viața mea”, mărturisește.

Ea a căutat deja soluția în multe locuri, dar fără niciun rezultat. Când a participat la prima slujbă la Locașul Duhului Sfânt, a simțit că ceva s-a schimbat, era mult mai liniștită. Perseverând la slujbe, situația din familie a început să se schimbe, și ea a început să caute o comuniune mai strânsă cu Dumnezeu, ca acea stare de bine, de liniște, de bucurie să nu se termine niciodată.

De asemenea, a luat decizia șă-și ierte tatăl vitreg, și l-a căutat să-i ceară iertare de la el pentru ura și gândurile rele pe care le avea împotriva lui. Începând din acel moment, Manuela s-a simțit complet eliberată, și prezența lui Dumnezeu a venit peste ea, a fost botezată cu Duhul Sfânt.

Astăzi, ea este o femeie fericită, împlinită, are o relație bună cu mama ei, a găsit un bărbat potrivit cu care s-a căsătorit, este o soție fericită, iubită.