“Tristețea profundă nu este viață”

După ce a auzit un Cuvânt de credință, Cloud a luat o decizie care i-a schimbat povestea. Află mai multe…

Într-un interviu, Cloud ne-a povestit cum a fost să primească Duhul Sfânt. Momentul bucuriei și al păcii a fost marcat în viața ei.

Dar înainte de a se putea simți împlinită, era o femeie deprimată, furioasă și bolnavă. Ea relatează că, chiar în copilărie, a avut atacuri bruște care au făcut-o să plângă disperată. Crizele au însoțit-o până la maturitate, ceea ce a determinat-o să se consulte cu psihologi și psihiatri.

“Încă din copilărie, îmi aduc amintiri că, de fapt, au fost consecințele suferinței spirituale. Am avut atacuri și brusc în timpul crizelor am început să țip disperat, nimeni nu mă înțelegea. Deja adultă, l-am întâlnit pe soțul meu la un curs care pregătea oamenii pentru căsătorie, iar la una dintre aceste cursuri am avut din nou atacul ”, relatează ea.

După ce și-a pierdut slujba, Cloud a avut probleme grave de sănătate emoțională. “De fapt era depresie, trebuia să iau medicamente eliberate pe bază de rețetă. Am încercat chiar să mă sinucid. Depresia nu este viață ”, a spus ea.

Într-o zi, un program la TV i-a atras atenția. Era emisiunea de la Locașul Duhului Sfânt. “Acolo mi-am dat seama cât de mult este Episcopul Macedo de la Dumnezeu, cât de mult mă ajutau sfaturile lui, dar ceea ce mi-a stârnit credința a fost când a spus: ‘Depinde doar de tine’ ”, a comentat ea.

După ce a auzit Cuvântul de credință, Cloud a luat o decizie care a schimbat viața ei. Dacă vrei ca viața ta să se schimbe, de asemenea, caută cel mai apropiat Locaș al Duhului Sfânt de tine, și participă vineri la slujbele de dezlegare.

La Locașul Duhului Sfânt Cloud a înțeles Cuvântul lui Dumnezeu, cum să asculte de acest Cuvânt, și cum să o pune în practică pentru a avea o viață transformată.