S-a urât atât de mult, încât lovea în ea însăși

După ani de zile suferind de tristețe profundă, Adriane Pereira a găsit în sfârșit un leac. Cunoaște povestea ei:

Adriane Pereira, astăzi în vârsta de 44 de ani, a trăit ani de zile fiind o ostatică a depresiei. Cu toate acestea, nu a vorbit nimănui despre durerea pe care o simțea în sufletul ei. A suferit atât de mult, încât, pentru a camufla problema, ne-a relatat că, avea o personalitate când era cu prietenii, alta cu familia și o a treia când era singură. Și aceasta, conform spuselor ei, a fost cea care a dezvăluit cine era, într-adevăr, Adriane.

“Am închis camera în care mă aflam și am început să mă lovesc. Eram foarte furioasă pe mine. Am ajuns la punctul că, odată, m-am încuiat în garderobă, pentru că am avut impresia că, chiar și cu casa închisă, erau o mulțime de oameni care urmăreau ce fac”, își amintește ea.

Încercând să scape de acel chin, tot ceea ce s-a oferit pretinzând că ar putea fi o „scăpare”, Adriane le-a acceptat. Cu toate acestea, situația s-a agravat mai mult. Timp de un an a avut consultații cu un psiholog, dar, potrivit ei, a fost mai rău cu fiecare ședință.

De acord cu spusele ei, depresia este ca și când ai sta într-o închisoare, cu fața spre ușa deschisă, neputând ieși din ea.

Adriane a ajuns într-un stadiu de tristețe atât de profundă încât nimic din ceea ce a obținut nu a făcut-o fericită sau mulțumită.

Până când, într-o zi, după ce a decis să-și ia propria viață, a găsit un Locaș al Duhului Sfânt. Când a intrat, a început să plângă, pentru că se simțea în siguranță și simțea nevoia de a se descărca cuiva.

Din acea zi a început să persevereze la slujbe, și transformarea a început să se întâmple. Astăzi ea este o femeie total schimbată, are stimă de sine, încredere în ea însăși, are dorința de a ajuta pe alții, atât pe cei din familia ei, cât și pe cei care sunt într-o situație cum ea era în trecut.