”Eu puneam arma pe fața persoanei, și dacă ea reacționa era împușcată…”

”Eu nu voiam ajutorul lui Dumnezeu, eu nu voiam ajutorul unui pastor, unui preot, eu nu voiam ajutorul nimănui…”

”Numele meu este Valter, sunt afacerist. Cu vârsta de 18 ani am intrat în lumea criminalității… Prima mea infracțiune a fost deblocarea telefoanelor, luam o linie nefolosită a operatoarelor și o punea pentru interiorul și exteriorul penitenciarelor. Clonam carduri, cec-uri,

Am fost invitat să particip la furtul dintr-un magazin de telefoane și a fost în acel furt unde eu am fost arestat . M-am învăluit cu traficanții ce aduceau droguri și arme acolo în închisoare, după o rebeliune unde a murit o persoană, solul a luat foc și acela a fost cel mai rău moment al vieții mele. Aproape m-au omorât, m-au zdrobit tot, am semne pe tot corpul din aceea zi. Am fost aruncat într-o celulă de pedeapsă, și pe patul de piatră unde eu dormeam cineva abandonase o Biblie. Și citind Biblia propriul Dumnezeu a vorbit cu mine.” spune Valter.

După ce a ieșit din închisoare, primul lucru pe care l-a făcut Valter a fost să vină la biserică. A început să lupte, să persevereze la slujbe, a participat la Focul Sfânt din Israel și astăzi este un om de afaceri, are o căsnicie binecuvântată, a cucerit o casă cu tot ceea ce dorește și trăiește o viață binecuvântată din toate punctele de vedere.

”Cea mai mare avere a mea astăzi, este Duhul Sfânt.” relatează Valter.

Puteți urmări acest caz veridic, această tânăr transformat de puterea lui Dumnezeu în întregime mai jos: