Trăiam într-o casa cu chirie, ploua mai mult în interiorul casei decât afară…

”Numele meu este Fabrizio, sunt om de afaceri, am 38 de ani.”

”Copilăria mea a fost foarte complicată, trăiam într-o casa cu chirie, foarte simplă, unul din pereții casei era din lemn, ploua mult în interiorul casei, mai mult înăuntru decât afară.
Noi trăiam o viață foarte limitată în aceea casă, ea era atât de veche încât acoperișul ei s-a prăbușit, când credeam că lucrurile se vor îmbunătăți s-a descoperit ca tatăl meu o trăda pe mama mea, atunci totul s-a distrus pentru mine încă din copilărie. Pentru că tatăl nostru deoarece tatăl nostru era siguranța noastră, era eroul nostru, și el în propria casa nu a mai vorbit deloc cu noi, a stat mai mult de un an în casă fără să vorbească cu nimeni până ce și-a luat lucrurile și a plecat de acasă. Din cauza asta am crescut ca un tânăr fără nici o perspectivă, fumam, beam mult.” sunt primele cuvinte din mărturisirea de viață a lui Fabrizio.

Într-o zi a avut oportunitatea de a fi invitat la Locașul Duhului Sfânt.
Și perseverând, punând în practică infailibilul Cuvânt al lui Dumnezeu, toată viața lui a fost restaurată. El conclude:

”Am început să fiu recunoscut, să am un nume pe piață, o persoana ce era un nimic, un zero, aveam toată viața distrusă, atunci am început sa am vizibilitate, până ce grupuri de afaceriști, au aflat despre mine.
Aveau punctul de lucru într-un loc fantastic, în cartierul grădinilor, am fost invitat să fiu un asociat, într-o investiție de 700.000 de euro, unde nu a trebuit sa pun nici un leu.
Și prin intermediul acestei transformări, aceea femeie ce s-a separat de mine, ce nu voia sa ma mai vadă niciodată… noi ne-am căsătorit din nou.
La ce ar fi de folos cucerirea acestor lucruri dacă nu aveam pe cineva lângă mine, cu care sa ma bucur.

Prin intermediul tuturor acestor cuceriri, pentru mine exista cea mai mare cucerire dintre toate, ce nu are preț, ce nu se poate cumpăra și anume Duhul Sfânt, această siguranța în interiorul meu, de a spune mereu DA pentru Dumnezeu.”

Și viața dvs se poate schimba. Vedeți adresa celui mai apropiat Locaș al Duhului Sfânt de dvs.

Urmăriți în întregime istoria vieții lui Fabrizio: