”Prima mea tentativă de sinucidere a fost după o ceartă…”

”Am crescut cu multă ciudă pe mama mea, o uram foarte mult, ea a ajuns nervoasa acasă m-a batut, si eu am luat o lamă de ras si mi-am taiat venele.”

Ma numesc Carolina sunt femeie de afaceri, m-am născut într-o familie deja distrusă, într-o familie în care eu îl vedeam pe tatăl meu agresând pe mama mea, o trăda foarte mult, erau foarte multe certuri acasă, după mama mea s-a separat de tatal meu.

La vârsta de 12 ani deja am probat țigările, la 13 ani am început să beau, la vârsta de 14 ani am început să folosesc și droguri, am folosit marihuana, extazy, hașiș.” spune Carol.

Într-o zi, a fost invitată să participe la Catedrala Credinței – Locașul Duhului Sfânt. Deși a fost victima informațiilor false despre biserică, victimă de fake news, prin intermediul slujbelor la care a participat la Catedrala Credinței, punând în practică Cuvântul lui Dumnezeu, viața ei a fost transformată din toate punctele de vedere.

”Lucrarea lui Dumnezeu nu este pe bucăți, este completă, atunci astăzi pot spune că toate ariile din viața mea sunt complete. Mulți spun că cea mai bună decizie a vieții mele a fost să vin la această biserică.” relatează Carol.

Urmăriți în întregime istoria de viață a lui Carol.