Simona este o femeie plină de Duhul Sfânt

Află cum a cucerit această Avere

Simona Batista Carvalho a ajuns la Locașul Duhului Sfânt într-un moment de disperare, o mamă singură, nevoiașă și chiar cu un mare gol în suflet.

Simona, care s-a născut în orașul Itiuba, a lucrat încă de la o vârstă fragedă pentru a-și întreține familia, dar a avut întotdeauna visul de a crește și de a câștiga. Așadar, în tinerețe, a decis să lucreze la Sao Paulo. Aici a început să lucreze ca servitoare.

Pe parcursul vieții sale, a întâlnit un băiat de care s-a îndrăgostit. Dar, relația nu a mers mai departe, deoarece, spune ea, Simona a descoperit că băiatul era căsătorit.

Dezamăgită, a intrat în depresie și nu mai avea nicio speranță de a obține o viață mai bună, până când într-o noapte, în timp ce urmărea emisiunea Locașului Duhului Sfânt la televizor, Simona a auzit un cuvânt care i-a schimbat imediat gândurile.

„În acea noapte, l-am văzut pe episcopul Macedo pentru prima dată, am rostit rugăciunea împreună cu el și a doua zi am mers la Locașul Duhului Sfânt”, își amintește ea.

De atunci, viața Simonei a fost diferită, spune ea. Astăzi este o femeie plină de Duhul Sfânt și, cu adevărat, fericită.

Participă la „Postul lui Daniel”, care a început duminică, pe 21 Martie

„Postul lui Daniel” pentru reînnoirea Duhului Sfânt este ocazia pentru tine de a-ți alinia gândurile cu conținuturile care te vor ajuta să te apropii de Cel Preaînalt.

Sunt 21 de zile în care trebuie să ne izolăm și să ne excludem de orice informație laică, sport, divertisment… În această perioadă, trebuie, da, să medităm zilnic în Cuvântul lui Dumnezeu și să ne învăluim cu conținuturi care să ne ajute și să ne edifice credinţa.