Traumele din copilărie au dat loc Duhului Sfânt

Află povestea Simonei Nakama și află cum și-a depășit durerile

Simona Nakama, are 41 de ani și este un agent imobiliar. Astăzi are o viață binecuvântată și bine structurată, datorită credinței sale în Dumnezeu și pentru că a fost botezată cu Duhul Sfânt.

Dar, înainte de a ajunge la viața binecuvântată, Simona a avut o copilărie marcată de traume. Prima a fost când și-a văzut tatăl bătând-o pe mama ei, apoi separarea cuplului și apoi separarea ei de mamă.

„Cea mai rea parte a vieții mele a fost când mama a plecat cu fratele meu mai mic, iar eu și celălalt frate eram în grija tatălui meu. Am suferit mult din cauza acestei distanțieri. La vârsta de 15 ani, am plecat de acasă și m-am dus să locuiesc singură într-un alt stat, iar apoi totul s-a înrăutățit ”, a spus ea.

Simona a devenit o tânără deprimată și în mai multe rânduri a crezut că moartea este cel mai bun mod de a-i vindeca durerea interioară. Dar, într-o zi, ceva incredibil s-a întâmplat în viața ei, tocmai când a decis să se dăruiască Domnului Iisus.

Școala Credinței Inteligente

Miercuri, investește în creșterea ta spirituală și participă la Școala Credinței Inteligente. La Catedrala Credinței, din București, slujbele au loc la ora 09:00, 15:00 și în special la ora 19:00. Sau participă la cel mai apropiat Locaș al Duhului Sfânt de casa ta.

👉🏻

Adresele Locașurilor Duhului Sfânt:

⛪

– București, Sector 2 – Catedrala Credinței: Șos. Fundeni, nr.11 (vis-a-vis de fostul supermarket XXL)

⛪

– Cluj-Napoca: Str. Traian, nr. 56 (în zona Abator)

⛪

– Timișoara: B-dul. General Ion Dragalina nr. 23 (Fostul cinema Melodia) – Zona Iosefin

⛪

– Iași: Str. Păcurari nr.98 (la capătul pasarelei Octav Băncilă)

⛪

– București, Sector 5 – Trafic Greu: Str. Progresului, colț cu str. Spătarul Preda nr. 12 (Lângă Agenția Forței de Muncă – Stația de tramvai Spătarul Preda)

⛪

– Craiova: Str. Amaradia, nr. 52 (Colț cu Str. Doljului)

⛪

– Pitești: Calea Craiovei nr. 138 – (Fostul cinematograf Dacia)

⛪

– Ploiești: Str. Gheorghe Doja nr. 62 – (Lângă Piața Centrală)

⛪

– Constanța: Str. Secerișului (vis-a-vis de Banca BRD) – Zona Trocadero

⛪

– București, Sector 1 – Bucureștii-Noi: B-dul Bucureștii-Noi nr. 131 (Stația de metrou Laminorului)