Aceasta este credinţa!

Credinţa pe care cineva o are pentru a reuşi să facă parte din Împărăţia lui Dumnezeu este diferită de credinţa necesară pentru a cucerii beneficiile Împărăţiei lui Dumnezeu.

Înainte de a se naşte din nou, Petru, pentru câteva clipe, a avut o credinţă ce i-a fost necesară pentru a merge câţiva paşi pe apă, însă nu a putut să se menţină constant pe suprafaţa apelor. Valurile apei, i-au înecat credinţa slabă şi astfel a început să se scufunde. După ce Petru s-a născut din nou, potrivit bibliei, a avut credinţă necesară să înfrunte Imperiul Roman.

Din nefericire, majoritatea creştinilor au credinţă doar pentru primii paşi pe apă. Partea rea este că aceşti primi paşi, îi face să se gândească, că au intrat în posesia puterii totale. Cu toate astea, la ivirea primului văluleţ (val micuţ), ei se cufundă cu tot cu credinţa lor. De aici se trag, frustrările spirituale şi apariţia creştinilor ce sunt demonizaţi.

Doar gustând din Duhul Sfânt, veţi fi capabili să evitaţi o asemenea tragedie. Căci odată născuţi din Duhul Sfânt, devenim noi înşine duh şi suntem prin natură duhovniceşti şi spirituali. Asta înseamnă să te naşti din Dumnezeu, să fi al lui Dumnezeu, să deţi natura Divină. Având această calitate, nici chiar lumea întreagă nu vă mai poate doborî.

„pentru că oricine este născut din Dumnezeu, biruieşte lumea; şi ceea ce câştigă biruinţă asupra lumii, este credinţa noastră.” (1 Ioan 5:4)

Aceasta este puterea care înfrânge lumea: credinţa capabilă să ne menţină mântuirea şi să ne aducă reuşite şi cuceriri.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *